Assus EEPC 2G Sulf notebookra blackPanther?

Kezdőlap Fórumok blackPanther OS Assus EEPC 2G Sulf notebookra blackPanther?

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 12
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #1890306
  bakonaky
  Felhasználó

  vagy tíz isoletöltés, hat cd, és három dvd lemez, meg egy samsung külső optika a veszteségem! már hetedik honapja próbálkozom a feladattal, és még nem, sikerült megoldani. a letöltött isok közül csak az 5.2.8. verzió hajlandó települni. korábbi verziókat nem sikerült letölteni. sajnos, ez is kicsinyli a 1907 gib . vagyis, a swap partíciót ha 128-ra állítom, a másolás nem fejeződik be, (99%). 107-re állítva a másolás 100% de a beállítások nincsenek elmentve. van a 2G silikonmotion mellett egy 8G sd kártya, amit particionálni lehet, tehát a partícionáló látja, de települni rá sehogy sem hajlandó. ha valakinek lenne valami ötlete....jaa... 10.01.es sem fér a silikonra, csak az usb változatával szórakoztam, de usb ről használhatatlanul lassú. arra szeretnék válaszokat, hogy az sd kártyát nem lehetne valami módon használni? hisz itt van nyolc giga!

  #2204654
  Angel
  Felhasználó

  A 10.1-et többen is használták eeepc-n, de az ennél korábbi verziókat nincs is értelme próbálni. Pláne az 5.x sorozat elég gyenge is volt. A minimum hely meg a 1x.1 CD esetében ~4GB, 2GB-ra nincs is értelme felpróbálni mert a telepített rendszer 2.6GB felett van. A 4GB is csak pár indítást bír ki és akkor ott vannak a frissítések is még. Az irc-en többször raktak fel emberek eeepc-re de úgy hogy be volt dugva egy pendrive és a feltelepített és testreszabott rendszert másolták rá fixen a gépre.

  #2204655
  bakonaky
  Felhasználó

  nem vagyok programozó, és mikor én jártam iskolába a hordozható számítógép még fogalom volt. de biztos van rá mód, hogy az alapsilikont, – esetleg csak a boot, és a swap fileknak használja, a rendszer többi eleme a memóriakártyára kerüljön!?? arról már olvastam, hogy a swap partíciót át lehet helyezni másik meghajtóra, de ebben az esetben ez nem hoz túl sok előnyt.vagy mi kell ahhoz, hogy a teljes telepítés az sd kártyára kerüljön, és onnan bootoljon be a gép?

  #2204656
  kisbetu
  Felhasználó

  mi kell ahhoz, hogy a teljes telepítés az sd kártyára kerüljön, és onnan bootoljon be a gép?

  Talán próbáld azt, amit Angel javasolt:

  A 10.1-et többen is használták eeepc-n, ... úgy hogy be volt dugva egy pendrive és a feltelepített és testreszabott rendszert másolták rá fixen a gépre.

  Az én értelmezésemben: egy másik gépen rátelepíted, aztán ide bedugva bootolsz róla.

  #2204657
  bakonaky
  Felhasználó

  épp azon vajok, hogy a toshiba laposom miként tudná beolvasni a panther telepítőlemezét. mert amiket írtam, azokat símán észre se veszi. csak az xp bootol. az xp telepítőlemeze is indul, csak a phanteré nem. ha meg tudnátok mondani, hogy mit kell átkapcsolni, beállítani, hogy elfogadja a linuxot is…..még annyit: kingston 8G pendriven már rajt van az usb változat, csak használhatatlanul lassú, még a toshiban is. erről telepítve az sd kártyára, nem talál indítható rendszert

  #2204658
  kisbetu
  Felhasználó

  semmitszerk: Én pedig a válaszaimért nem vállalok felelősséget.

  #2204659
  bakonaky
  Felhasználó

  kedves kisbetü! nem kell mindjárt kicsúfolni a laikusokat. nem tudom, más értelme van e a kérdésnek, ha iso-t irok lemez helyett? vagy alapból kötekedni akartál?

  #2204660
  kisbetu
  Felhasználó

  Tisztelettel jelzem, hogy alávaló és galád és embertelen módszer – még egy laikustól is,- hogy miután válaszoltak a kérdésére, átírja azt.Ezt itt már háromszor megtetted.Hogy a te kérdésednek mi értelme van, azt próbálom kideríteni, de nem lehet úgy társalogni, ha folyamatosan meghamisítod a múltat.(Tudom, ez most divatos a politikában, de a politikai tudásodat nem itt kéne használni.)

  #2204661
  bakonaky
  Felhasználó

  BOCSÁNATÉRT ESEDEZEM A TÁLYSZÓLÁSOM MIATT!!KÉRLEK TÖRÖLJÉTEK MINDKÉT TÉMÁT, S MEGPRÓBÁLOM ELÖLRŐL KEZDENIui. nem szoktam fórumokba firkálni, - ez az első -de tehetetlenségemben már görcsöl a hasam is, és ha görcsöl a hasam, képtelen vagyok koncentrálni a feladatra . ilyenkor firkálok őssze minden zagyvaságot

  #2204662
  kisbetu
  Felhasználó

  MEGPRÓBÁLOM ELÖLRŐL KEZDENI

  Látom, mégis ismered a nagybetűket.Kezdd újra nyugodtan (nyugodtan!), és használd a nagybetűket mondjuk minden mondat elején.

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 12
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.