Blackpanther OS konfigurálása

Kezdőlap Fórumok blackPanther OS blackPanther OS CD/DVD kérdések/válaszok Blackpanther OS konfigurálása

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 272
  • Szerző
    Bejegyzés
    strapal
    Felhasználó

Talán egyszerűbb lenne, ha mindkét gépen lenne internet – nem tudom persze hogy mi ennek az akadálya. Alternativ, és viszonylag olcsó megoldás, ha a kábelt arra az időre átdugod a másik gépbe.

strapal
    Felhasználó

Talán egyszerűbb lenne, ha mindkét gépen lenne internet – nem tudom persze hogy mi ennek az akadálya. Alternativ, és viszonylag olcsó megoldás, ha a kábelt arra az időre átdugod a másik gépbe.

Kelvin1
    Felhasználó

Igaz. Ez nagyon jó megoldás lenne, csak sok benne a macera… Mert nem csak az internet kábelét kéne átdugnom, hanem szinte mindent, mivel azon a gépen amelyiken nincs net az a másik szobában van… De azért köszönöm.

Különben meg mi van azokkal akik esetleg máshonnan oldják meg az internetet?

Én pl.: régen internetezni csak a könyvtárban tudtam, és onnan töltöttem le azokat a dolgokat amikre az otthoni gépemen szükségem volt…

Kelvin1
    Felhasználó

Igaz. Ez nagyon jó megoldás lenne, csak sok benne a macera… Mert nem csak az internet kábelét kéne átdugnom, hanem szinte mindent, mivel azon a gépen amelyiken nincs net az a másik szobában van… De azért köszönöm.

Különben meg mi van azokkal akik esetleg máshonnan oldják meg az internetet?

Én pl.: régen internetezni csak a könyvtárban tudtam, és onnan töltöttem le azokat a dolgokat amikre az otthoni gépemen szükségem volt…

kisbetu
    Felhasználó
    kisbetu
    Felhasználó
    Kelvin1
    Felhasználó

kössz… az elmélettel tisztában vagyok… vagy ötször olvastam a kézikönyvet… de most elolvastam mégegyszer…

Kelvin1
    Felhasználó

kössz… az elmélettel tisztában vagyok… vagy ötször olvastam a kézikönyvet… de most elolvastam mégegyszer…

kisbetu
    Felhasználó
    Kelvin1 wrote:
    … az elmélettel tisztában vagyok…

Akkor leülsz ahhoz a szájbavert géphez, magadhoz veszed a szájbavert kezelőszerveit, és kipróbálod a szájbavert  elméletet a szájbavert gyakorlatban.

Ha elakadsz, jössz a kérdéssel.

kisbetu
    Felhasználó
    Kelvin1 wrote:
    … az elmélettel tisztában vagyok…

Akkor leülsz ahhoz a szájbavert géphez, magadhoz veszed a szájbavert kezelőszerveit, és kipróbálod a szájbavert  elméletet a szájbavert gyakorlatban.

Ha elakadsz, jössz a kérdéssel.

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 272
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.