Epson sx125 printer

Kezdőlap Fórumok Nyomtatási problémák Epson sx125 printer

Ennek a témakörnek tartalma 3 hozzászólás, 2 résztvevő. Utolsó frissítés:  pointux 6 éve, 9 hónapja telt el.

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #1890333

  Joco8192
  Felhasználó

  Szervusztok! Vettem egy Epson sx125 nyomtatót alig nyomtattam vele és

  #2204823

  pointux
  Felhasználó

  Ez nem tudom milyen típusú nyomtató, de az a fogyás jelzés könnyen utalhat arra, hogy valamilyen mechanikai módon jelzi a fogyást és esetleg beszáradt.Így oldószer oda, ahonnan a festéket lövi. Amikor már könnyen beszívja, akkor letörölni és hátul újratölteni.Esetleg jelezze valaki, ha számolja a fogyást, vagy tönkreteszi a nyomtatófejet. Ez utóbbi a legrosszabb, mert ezt sem festéktöltéssel, sem szoftware-esen nem tudod megoldani. Speciel nekem ilyen nyomtatóm nem is volt, de azt mondják ilyen is van.

  #2204824

  Joco8192
  Felhasználó

  Van valami chip benne amit ki kel reteszelni. Windows ra van program hozzá.Valoszinű egyébként az utángyártott patron lesz a megoldás és egy resetelő hardver.

  #2204825

  pointux
  Felhasználó

  Ha a nyomtató számolja (de akkor nem valószínű, hogy kifogy – azt mondják, hogy elég jól szoktak becsülni a fejlesztők és egy nagyon kicsi marad benne), akkor valamely gombok hosszabb megnyomásával ált. resetelhető.Ha tönkremegy a potronban a chip, akkor minimum cserélni kell rajta. (utángyártott) A becslés erre is vonatkozik.De ebből, hogy hagyta kifogyni, majd egy száradási idő elteltével szólt... én speciel nem erre következtettem... lehet, hogy rosszul. (Nekem is ilyen típusú cuccom van és ez szokott lenni a tünet. Csak ezért bátorkodtam...)Linuxos sw meg szinte tuti nincsen, mert nincs rá akkora igény.

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.