Mobil internet ZW.7.0-n

Kezdőlap Fórumok Zenwalk Linux Mobil internet ZW.7.0-n

Ennek a témakörnek tartalma 14 hozzászólás, 6 résztvevő. Utolsó frissítés:  Stefi 6 éve, 8 hónapja telt el.

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 15
  • Szerző
    Bejegyzés
  • #1890387

    Stefi
    Felhasználó

    Sziasztok!Használ(t) valaki közületek Zw.7.0 alatt bármilyen mobil internetet?Kaptam egy T-Mobilos sticket. Hogyan kell beállítani, hogy bárhol működjön?

    #2205228

    script
    Felhasználó

    Sziasztok!Használ(t) valaki közületek Zw.7.0 alatt bármilyen mobil internetet?Kaptam egy T-Mobilos sticket. Hogyan kell beállítani, hogy bárhol működjön?

    En meg nemhasznaltam ilyet.

    #2205229

    sk-skuba
    Felhasználó

    Milyen stick ? Van modelje is ?

    #2205230

    Stefi
    Felhasználó

    Pendrive alakú, 4 GB-os modem. Win alatt a beépített progijával automatikusan települ. A Zw. jelenleg még nem ismeri fel. Egyébként a T-Mobile üzleteiben kapható normál usb-s kütyű. Csak én nem szeretek win-t használni, ha nem muszáj. Ami win-es progit használnom kell, egészen jól elketyeg a wine segítségével a linuxon (érdekes módon csak a Zw és az Ubi alatt, hm..) is.

    #2205231

    sk-skuba
    Felhasználó

    Ez nekem semmit sem mond. lsusb ?

    #2205232

    Stefi
    Felhasználó

    Helló!A kütyű típusa: T-Mobile Broadbrand Stick E173

    #2205233

    sk-skuba
    Felhasználó

    Ilyesmiről már esett szó itt a Fórum keretein belül, íme :http://www.linuxforum.hu/smfforum/index.php?topic=33949.msg359556#msg359556

    #2205234

    gendelider
    Felhasználó

    Lehet, hogy hülyeséget beszélek – ez esetben elnézést. A másik topikban, ahol az internetmegosztást kérdeztem, a mobil net pont egy E173 volt, Telenorral. Az ubuntu 10.10 simán "vette", a hálózatkezelőt elindítva megkérdezte az országot, a szolgáltatót, beállítottam és ment. Mivel a Zw.7.0

    #2205235

    sk-skuba
    Felhasználó

    wicd

    #2205236

    Stefi
    Felhasználó

    Bocs, de ezt most nem értem. Nem lehetne kicsit bővebben? A wicd be van jelölve, a net routerről megy wifin, oké. Bedugom az E173-at, – semmi. Ledje nem villog, a rendszer nem ismeri fel, más wifis hálózatokat jelez hatókörön belül, kéri kijelölni melyikhez csatlakozzon. T-Mobile szóba sem jön. Ezért kértem, kérek segítséget.

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 15

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.