mp4 néma

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #1890466
  timurlan
  Felhasználó

  Darkness alatt az mp4 néma, sem aLoopy sem a Kaffeine alatt nem szól. FLV-nek és WMV-nek van hangja. Telepítve van a faad és a libfaad, úgyhogy nem értem. Tud valaki segíteni?

  #2205481
  pointux
  Felhasználó

  Ha van pl. mplayered, akkor könnyen infót kaphatunk arra vonatkozóan, hogy az az mp4 milyen hangot tartalmaz:[bash]mplayer -identify -frames 0 ....mp4[/bash]Másrészról egy lib feltelepítése nem nyújt feltétlenül eredményt, mert az adott programnak támogatnia is kell, azaz bele kell fordítani... mondjuk egy külön betölthető plugin, vagy codec. Nyilván azt is támogatni kell, de azután már tubb is betölthető fordítás után. De az is csak akkor, ha az elérési útvonala adott a program számára.

  #2205482
  Angel
  Felhasználó

  Annyival egészíteném ki pointux hasznos válaszát, hogy az smplayer információ ikonjára kattintasz mikor meg van nyitva a film és ott szép grafikusan megjelenik minden információ az állományról[attachment deleted by admin]

  #2205483
  timurlan
  Felhasználó

  Feltettem az smplayert, és az információs ikonra kattintva kiderült hogy a hang lejátszásához a faad kodeket használja. És még szól is!Tehát tényleg kellett telepíteni, tényleg AAC-ban van az mp4 állományaim hangja. Tehát a lejátszók nem támogatták, azért nem szóltAz smplayer nélkül erre és tanácsaitok nélkül egyhamar nem jöttem volna rá.Probléma megoldva, mindhármunknak igaza volt! Köszönöm a segítséget!

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.