Kezdőlap › Fórumok › Ubuntu Linux › MySql telepítés
- This topic has 43 hozzászólás, 9 résztvevő, and was last updated 12 years, 7 months telt el by
admin.
-
SzerzőBejegyzés
-
2011-02-09-11:43 #2202025
ToPe
FelhasználóNyilván ahhoz, hogy kimentsd és visszamásold az egész rendszert nem kell a backup lemezen a raid.
Értem, de nekem nem az egész rendszert kell kimentenem, csak a public könyvtárat. Ez a klónozás és backup mentés akkor kellhet, ha csak merevlemez(ek)t cserélek, vagy az egyik hibásat cserélem a Raid-ből. Úgy látom, hogy nekem egy új oprendszert kell telepítenem a kívánt alkalmazásokkal, vagy meg kell rendelnem valakitől a munkát (nyugodtabb lennék).Meg is ragadnám az alkalmat, hogy megkérdezzem tőletek, hogy van-e köztetek szegedi, aki el tudja vállalni, akár számlás munkaként?
2011-02-09-12:02 #2202026admin
AdminisztrátorMegtennéd, hogy leírod, hogy pontosan mi lenne a feladat ? A lehető legrészletesebben. Csak azért, mert ha annyi az egész, hogy kell egy mysql szerver, meg ezt időszakosan ki kell dumpolni, akkor azt mi (blackPanther Europe) ingyen megcsináljuk neked, még csak oda sem kell menni…
2011-02-13-19:04 #2202027ToPe
FelhasználóKöszönöm vektor a felajánlást! Semmi extra nem lenne, kellene egy új OS-t telepíteni, kellene Samba egy megosztott public könyvtárral és kellene még MySQL(+PHP ha nem bonyolult). Szerintem addig el tudok jutni, hogy felteszek egy blackPanthert egy új winchester-párra, bár a Raid-hez kelleni fog segítség. Aztán jönne a Samba, a MySQL és PHP, amit leírás alapján talán fel tudok telepíteni, de a beállításokkal nyilván lesznek gondjaim. Félek kissé a külvilág felől érkező támadásoktól azért nem merek egyedül belekezdeni. Az még a gondom, hogy 8-16-ig használatban van a gép, előtte vagy utána lehet vele foglalkozni úgy, hogy amíg nincs kész, vissza kell kötnöm a jelenlegi winchester-párt.Őszintén szólva írásos segítségnek jobban örülnék, mint távoli belépéses telepítésnek, mert minél többet tanulok telepítés közben annál magabiztosabban fogom kezelni, ha valami baj van. Asszem holnap beszerzem a winchestereket, meg töltök le egy blackPanthert, aztán átköltözöm blackPanther Thread-be, és indulhat a játék 🙂
2011-02-13-21:02 #2202028admin
AdminisztrátorŐszintén szólva írásos segítségnek jobban örülnék, mint távoli belépéses telepítésnek, mert minél többet tanulok telepítés közben annál magabiztosabban fogom kezelni, ha valami baj van.
Ezt legyen a legkevesebb probléma:) Pont apache+php+mysql leírás van magyarul is, és itt az LF-en is publikus volt..
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.