PCLinux nyomtató be nem állítás

Kezdőlap Fórumok MANDRIVA (ex-MANDRAKE, ex-CONECTIVA) Mandriva kezdõ PCLinux nyomtató be nem állítás

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #1890515
  timurlan
  Felhasználó

  Az Admistration Center-ben megtaláltam a hw beállítás menüpontot, benne a nyomtatók és nyomtatási sorok beállítása ikont. Megkattintottam, nem történt semmi azon kívül hogy a kép lejjebb döccent. Amúgy a többi ikon aktív, csak ez nem.Gondoltam megkerülöm a problémát és a Synaptic segítségével feltettem a HP multifunkciós készülékhet szükséges HP Device Manager-t, szóval a hplip-et GUI-val, függőségekkel. Feltelepült, de ha elindítom az ablakja csak felvillan aztán eltűnik. Utána a panelon magjelenik az ikonja, de onnan sem lehet megnyitni.Van valakinek ötlete a megoldásra?

  #2206745
  sk-skuba
  Felhasználó

  Szia.Logok mit mondanak?

  #2206746
  timurlan
  Felhasználó

  Hol keressem a logokat?Még csak a hplip.conf került meg, íme:[settings]systray_visible=0systray_messages=0[last_used]device_uri=printer_name=working_dir=.[commands]scan=/usr/bin/xsane -V %SANE_URI%[refresh]rate=30enable=falsetype=1[polling]enable=falseinterval=5device_list=[fax]voice_phone=email_address=[upgrade]notify_upgrade=falselast_upgraded_time=1353949231.71018pending_upgrade_time=0

  #2206747
  sk-skuba
  Felhasználó

  http://hplipopensource.com/node/332Itt van pár jó gondolat.Lehet hogy valami függőségi prbléma.

  #2206748
  timurlan
  Felhasználó

  Nem függőség, annál komolyabb. Tegnap a kuka az ürités után kijelölve maradt, ma bekapcsoláskor az összes desktop ikon nyugatra ment dolgozni… Én meg megyek inkább másik disztrót keresni!

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.