Zenwalk Magyarország Közösség

Kezdőlap Fórumok Zenwalk Linux Zenwalk Magyarország Közösség

Ennek a témakörnek tartalma 13 hozzászólás, 6 résztvevő. Utolsó frissítés:  sessalgd3gl 5 éve, 8 hónapja telt el.

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 14
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #1889869

  babosc
  Felhasználó

  Sziasztok és egyben Üdv minden Zenwalkernek!Egy kicsit megkésve bár, de ha még nem tudtok róla, szeretném bejelenteni, hogy újra él a Zenwalk Magyarország weboldala hosszú hosszú idő után. Tavaly már elkezdtük a kísérleteket a feltámasztásra, és végül a második félévben egy teljesen új oldallal álltunk / álltam elő. Szeretnék mindenkit meginvitálni, hogy legyen tagja az új oldalnak. Alkossuk újra a Zenwalk magyar közösségét, segítsünk terjeszteni, fordítani, akár fejleszteni ezt az operációs rendszert. S egyben szeretnék egy hírt is közölni (ha esetleg nem néztek fel az oldalra): Megjelent a Zenwalk 7.0 Beta. Így ismét eljött az ideje a tesztelésnek, frissítéseknek. Kellemes telepítést, tesztelést kívánok mindenkinek!Ja igen.. Ha az elmúlt 2-3 évben a cím elfelejtődött volna, a hivatalos Zenwalk Magyarország a következő címen érhető el: http://hu.zenwalk.org

  #2201919

  admin
  Adminisztrátor

  se barátnő, se kutya, se macska? 🙂Bár engem kevésbé érdekel, némi rálátástom azért van, így csak sok sikert és kitartást tudok kívánni.

  #2201920

  babosc
  Felhasználó

  Kell még idő amíg a régiek visszatalálnak de minden kezdet nehéz ahogy mondják. Mindenesetre köszönöm / köszönjük a bíztató szavakat, pláne a magyar Linux egyik legismertebb alakjától.

  #2201921

  kisbetu
  Felhasználó

  Tudod: ha nekem linkelnek, akkor kattanok. Aztán olvasok.Nézegetném az oldalt, az meg magától cserélgeti nekem az olvasnivalót, többek között ezt:

  Gyorsabb ÖnnélGondoltad volna, hogy tudod még gyorsabban végezni napi feladatait?Irodai munka? Számítások? Kísérletek? A Zenwalk minimális erőforrásigénnyel rendelkezik, hogy számítógéped tényleg a feladat végrehajtását szolgálja.

  Látod, amit én?Magázva indít, de rögtön letegez.Kóser ez? Nem kóser.Ezek után merjem megnézni a "magyarítást"?

  #2201922

  babosc
  Felhasználó

  Igen, aláírom valóban vétkes vagyok. Már más is szólt a mai nap folyamán javítom is ahogy tudom 🙂Köszönöm az észrevételt.

  #2201923

  sk-skuba
  Felhasználó

  Szia.Nagyon várom már az új Zenwalk-ot,szerintem az oldal is jó lett,gratula,ott is jó lenne egy fórum.A magyarítás is egész jó.(nem tökéletes?-nos semmi sem az de napról-napra jobb lesz 🙂 )Nekem nagyon bejön a rendszer.

  #2201924

  admin
  Adminisztrátor

  szerintem meg kérjetek csabától egy fórumot itt, minek elaprózni az embereket ?

  #2201925

  H Miki
  Felhasználó

  Szintén sok sikert kívánok! 🙂Egyetértek Vectorral, kérjetek itt fórumot. Egyébként is több szem többet lát 😀

  #2201926

  sk-skuba
  Felhasználó

  Igen ez így igaz !!Én nagyon szeretem azt a fórumot,jó kis közösség van itt,kedves emberek és segítőkészek.

  #2201927

  babosc
  Felhasználó

  A fórummal kapcsolatban. Valójában két fórum is van, és egyik sem hozzám kötődik (ami azért egy-két szempontból mégiscsak jó :)). Egyrészt a hivatalos zenwalk forum amit a Zenwalk oldaláról lehet elérni (illetve a magyar részleget a magyar oldalról), másrészt pedig az itteni fórum. Másban nem gondolkodtam, mert akárcsak Vector én is úgy vélem hogy célszerűbb egy helyet tudni az embereket. Személy szerint (és kérem ne vegye senki sem sértésnek) a hivatalos fórumot preferálom, de az se zavar ha itt lesz a nagyobb élet. A hivatalos már csak azért is jó lenne mert régebben volt már rá példa hogy befutott oda pl a dokumentációs csapattól fordítási kérés.Szóval egyelőre biztosan nem lesz fórum a hu.zenwalk.org oldalon, és igyekszek a két fórumot javallni mindenkinek aki ilyen kéréssel fordul majd hozzánk.

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 14

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.