cab08

Hozzászólások

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 13
 • Szerző
  Bejegyzés
 • cab08
  Felhasználó

  Már nem azért de én ugy értettem h bocs hogy nem írtam érthetően:) de h rarban van a file és ami benne van! Mondom a példát! letötlöttem a linuxos videokártya drivert (Ati Radeon) de rarban tölti le és erre keresek programot h fel is tudja rakni! lehet hülyeséget kérdeztem.

  cab08
  Felhasználó

  azt arra írtam hogy rájöttem az fstab merre is van sajna mivel kezdő linuxos vagyok ezért nem tudtam pontosan de már azt tudom mit kel benne átírni csak egy a problémám most már, hogy nem bírok rendszergazda jogot adni hozá h átírhassam ugyan is mikor megadnám neki a jogot akkor ezt a hibát dobja ki.A(z) "drakperm" program leállt a következő hibával:

  cab08
  Felhasználó

  Már megoldottam azért köszönöm a segítséget! mindenkitől:)

  cab08
  Felhasználó

  akkor ha lehet egy pontos leírást szeretnék kapni erről a meghajto betüjelének megadásával kapcsolatban előre is köszönöm:) sry de kezdő linuxos vagyok.

  cab08
  Felhasználó

  Kezdő linuxos vok és örülnék ha leírnád részletesebben hogyan is lehet átírni meg h mikor is kel azt mert én elolvastam amit írtál de abbol nem nagyon jöttem ki belőle:S és bocs h ennyit kérdezgetek. előre is köszönöm a segítséget:)

  Hozzászólás: wine+ world of warcraft #2204181
  cab08
  Felhasználó

  Meg lehet oldani h linuxon menjen a wow csak a wow/WTF mappájában át kel írni néhány dolgot! amihez a neten találsz leírást!

  cab08
  Felhasználó

  Ma megpróbáltam feltenni utoljára mondom hátha sikerül! a telepítő csík végig megy utána kifagy az egész az utolsó telepítő fázis nem jön be a GRUB telepítő, ugye én a video szerint csináltam és meg is mondom h a videoban 7:12mp-nél van az a rész ami nem jön be! csak egy átlátszo ablak vártam 15 percet és semmi! remélem így már többet tudtam mondani az egészről és tudtok nekem segíteni!

  cab08
  Felhasználó

  Tehát megnyitok vmit mondjuk a böngészőt például, ha leteszem kis méretbe ujra indul az egész mindenség! de ez mindennél így van ha lerakom kis méretbe! de nekem az a problémám hogy a telepítés végén lefagy, ezt csak irtam hogy ujra indul mert szerintem ez is valami problem lehet.

  cab08
  Felhasználó

  Biosos a gép és MBR a vinyo, de már elgondolkodtam azon hogy rosszul van kiírva mert amikor lerakok vmit kisméretben akk ujra indul a gép:D

  cab08
  Felhasználó

  Na h érthető legyek:D Elindítom a telepítést megcsinálom swapot meg amiket kel! elindul a telepítő, és mikor végez akkor szépen bejön egy átlátszó ablak és onnantól se kép se hang semmit nem csinál! majd lerakom kis méretbe hogy utána nézzek az interneten mi a gond fogta magát és behozta a KDE/Gnome stb h melyiket felületet szeretném telepíteni! de akkor is a rendszerbetöltő nekem nem jön be ha én akarom behozni akkor a linkelt hibát hozza be!

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 13