Kategória: Android

Android és webfejlesztő tanfolyamok a Google-tól!

Tanulj alkalmazásokat és webhelyeket fejleszteni a Google és a Udacity segítségével! Fejleszd a  készségeidet 2018-ban a Google és a Udacity Android alkalmazás és webfejlesztés ösztöndíjával. 60 000 hely vár teljesen kezdő és tapasztalt… Read more »

A te gépkocsid milyen okostelefont használ?

Az Open Automotive Alliance egy olyan autóipari szövetség, mely az Android rendszert támogatja. Ma több, mint egy milliárd autó szaladgál az úton és a felhasználói rendszereik többé-kevésbé nem kompatibilisek egymással, vagy… Read more »

Boeing 787 Dreamliner “betegségei” A-tól Z-ig, időrendben

Korábban írtuk, hogy – az egyébként androidos fedélzeti szórakoztató központtal rendelkező – Boeing 787 Dreamliner gyermekbetegségekben szenved és azóta a helyzet változatlan… pontosabban mindig újabb és újabb hibák merülnek fel. Most, hogy… Read more »

Itt a nyílt forráskódú konzol az NVidiától

Kijött az NVidia SHIELD játékkonzola, mely Jelly Bean alapokon nyugszik. A főként GPU-kat gyártó cég elmondása szerint a SHIELD egy nyílt játékplatform, mely lehetővé teszi, hogy a fejlesztők a nyílt ökorendszer felhasználásával olyan hardvert használjanak… Read more »

Replicant – a kompromisszumok nélküli szabad Android disztribúció

 Az FSF (Free Software Foundation) 25-én elindította a pénzgyűjtést a – kompromisszumok nélküli szabad Android disztribúció – Replicant számára. A Replicant projekt 2010 derekán kezdődött és a célja egy olyan, kompromisszumok… Read more »