shutdown -r now

Nyájas olvasók 🙂

Való igaz, hogy néhány héttel (vagy hónappal?) ezelőtt írtam egy bejegyzést ide az oldalra, miszerint nem igazán látom értelmét, hogy folytassam a fórum és/vagy az oldal működtetését, mára azonban jobb ötletem támadt.. megpróbálok egy kis életet lehelni az oldalba, hogy rendszeresen írok egy-két cikket, amivel talán segíthetek vagy épp ötletet adhatok valakinek.

Jó szívvel várnám vissza mindazokat, akik annak idején részt vettek az oldal életében, és most, jónéhány év távlatából lenne kedvük ismét összejönni a virtuális térben, és elmondani, kivel mi történt az elmúlt évek alatt..

Félreértés ne essék, nem szeretnék “konkurrenciaként” fellépni egyik meglévő linuxos oldallal szemben sem, mindössze szeretném időnként megosztani a közösséggel a tapasztalataimat, gondolataimat, illetve szívesen látok minden új és régi “fórumozót”, a Linux iránt érdeklődőket, kezdőket, haladókat és persze a profikat is 🙂

Az elmúlt napokban némi nosztalgiával olvasgattam a régi bejegyzéseket, és visszaemlékeztem a régi szép időkre 🙂 (Lehet hogy ez már tényleg az öregség jele ?

Csaba

5 comments on “shutdown -r now

Vélemény, hozzászólás?