Meghalt a király, éljen a király! – változik a sys-admin.hu | Sys-admin

Meghalt a király, éljen a király! – változik a sys-admin.hu

Kedves Olvasók,

egyszer minden megváltozik és ez így van rendjén. 2005-ben, amikor útjára indul a sys-admin.hu portál, nem gondoltuk, hogy ennyi érdeklődő, kíváncsi, vállalkozó szellemű és igényes olvasóval találkozunk, akik rendszeresen igénylik a friss tartalmakat, visszajelzést adnak nekünk és a barátainkká válnak. A portál működése alatt sok cikket, hírt készítettünk, volt helyszíni tudósítás a Red Hat eseményeiről, megjelentek tippek, trükkök, szubjektív és objektív leírások. A felsorolt tartalmakban – hangvételüktől függetlenül – közös volt, hogy mind a Red Hat, Fedora, CentOS, Scientific Linux körül forogtak, hiszen portálunk célja a magyar felhasználók, szakemberek megszólítása volt.

Volt, ugyanis a mai napon egyszerre szomorú és vidám döntést hoztunk: a portál jelenlegi formájában befejezi működését. A sys-admin.hu aktív évei alatt kialakult egy kicsi, ámde rendkívül konstruktív és profi társaság, akik a Fedoras közösséget képviselik, és áldozatos munkájuknak köszönhetően létrejött az első hivatalos magyar Fedora közösségi oldal, amely az alábbi címen érhető el:

http://hu.fedoracommunity.org/

Mától fogva a Fedora közösséget érintő hírek, cikkek, tartalmak ezen az oldalon fognak megjelenni, a sys-admin.hu pedig megmarad annak, aminek indult: egy személyes blognak, amely elsősorban a Red Hat termékek vállalati felhasználását próbálja meg személyes tapasztalataimon át bemutatni. Az eddig megjelent tartalmak itt maradnak, nem törlődnek, hátha valaki hasznukat látja 🙂

Köszönjük a rengeteg hozzászólást, kommentelést, véleményt, amit kaptunk tőletek, reméljük, hogy a jövőben is találkozunk, ha máshol nem is, akkor az IRC csatornánkon:

#sysportal on Freenode

 

útjánMeghalt a király, éljen a király! – változik a sys-admin.hu | Sys-admin.

Vélemény, hozzászólás?