Itt a Google 3D látképe

Mint ahogy korábban írtuk a Google meghódítja az eget is, azért, hogy a felhasználói látványosabb 3 dimmenziós tájképet lássanak.

Hát most nagyon úgy néz ki, hogy IPhone és iPad esetében eljött ennek az ideje, ugyanis a Google kijött iOS-re a 3D látképeivel és képgalériájával.

A “3D várososok” száma egyre csak növekszik: Boulder, Boston, Charlotte, Lawrence (Kan.), Long Beach (Ca.), Los Angeles, Portland (Ore.), San Diego, Santa Cruz, Tampa, Tucson, és a San Francisco-öböl területe (beleértve a Peninsula- és East-öböl területeket) de már olyan európai területeket is megtekinthetünk, mint Róma.

Szintén újdonság az un. “tour guide”, ami az “érdekes” helyeket tárja fel. Már híres és történelmi helyek ezrei esetében vehetünk részt egy-egy rövid túrán a világ számos pontján. Mindehez 4.2-es, vagy újabb verziójú iOs-sel kell rendelkeznünk.

A Google Lat Long Blog cikke egyelőre nem szól arról, hogy az Androiddal felvértezett készülékeken is működne, da, ha hihetünk a korbban mondottaknak – márpedig miért ne – akkor el fog jönni az az idő is (hacsak el nem jött, csak én nem hallottam még róla).

További képek és letöltés pedig a Google Lat Long Blog linkjéről, vagy közvetlenül az Apple App Store-ból lehetséges.

1 comment on “Itt a Google 3D látképe

Vélemény, hozzászólás?