S.O.S qwt telepítési hiba

Kezdőlap Fórumok Ubuntu Linux S.O.S qwt telepítési hiba

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #1890038
  ntamas10
  Felhasználó

   Sziasztok

   #2202977
   uzsolt
   Felhasználó

    Neked nem a libqwt-re lenne szükséged? Nagyon fontos a 6.0.0-s verzió?Ha igen, akkor

    Code:
    qwt_global.h:13:21: fatal error: qglobal.h: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár

    beillesztés alapján amondó vagyok, keresd meg azt a csomagot, ami tartalmazza a qglobal.h fájlt, és telepítsd fel azt a csomagot. Megnéztem, van ilyen csomag 🙂

    #2202978
    ntamas10
    Felhasználó

     Igen sajnos csak ez a qwt 6.0.0 ami nélkül nem megy egy másik program, SIMON hangvezérlő,, azt is megmondánád hol találtad ezt a qglobal.h csomagot mert én igy nem találtam. Azt sikerült kideritenem hogy a qt-4 része de az már telepítettem. Elöre is köszönöm.

     #2202979
     kisbetu
     Felhasználó

      de az már telepítettem.

      Ilyenkor, amikor forrásból telepítesz, nem elég azt a "csomagot" feltenni, aminek a nevét hiányolja, hanem azok -devel változata is kell, mert a keresett .h dolgok abból esnek ki.

      #2202980
      uzsolt
      Felhasználó

       azt is megmondánád hol találtad ezt a qglobal.h csomagot mert én igy nem találtam. Azt sikerült kideritenem hogy a qt-4 része de az már telepítettem. Elöre is köszönöm.

       Nem azt írtam, hogy a qglobal.h NEVŰ csomag kell, hanem azt, hogy olyan csomagot keress, ami TARTALMAZZA a qglobal.h FÁJLT! Igen, a qt4 része (bár nem pontosan, mert a qt4-devel része ;)).Nem tudom, hogy az ubi csomagkezelőjében (gondolom, Synaptic) hogyan megy, de a csomagok "honlapján" egyszerű:Search the contents of packages => packages that contain files named like thisMeg persze beírom, hogy mit keresek 🙂

      5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.