0.6pre1

10 bejegyzés megtekintése - 31-40 / 92
  • Szerző
    Bejegyzés
    admin
    Adminisztrátor

itt valami reklámot postáztak nekünk. ha ilyesmit láttok máshol is, kérlek keressetek. – köszi, kovi

admin
      Adminisztrátor

Valóban nagyon hasznos, főleg a nagy Windows logo a kép alján.. Nem akarlak bántani de van a képeden bőr ide bejönni és reklámozni a shopodat ? Nos, a tulaj helyében, kiszámláznám a linkekre kattintást, ahányan oda mentek az oldalra… És akkor valóban hasznos lenne az oldalatok.

kovi
        Felhasználó

kedves Emericus. csak tudatni szeretném Veled úgy mellékesen, hogy nem vagyunk hívei a fóumba postázott hírdetéseknek.

aztán a nálunk szót mi pl. egy l-el írjuk, erre majd vigyázz máshol

amennyiben nem a szakmai, tapasztalati részt szeretnéd nálunk gyarapítani, akkor a következő üzenetednél bannollak. a postod 1 órán belül törlődik.

ne vedd kukacoskodásnak, és ne keress rossz szándékot a postomban. ez nálunk szabály és kész.

attila1964
          Felhasználó

Maximálisan egyetértek a fenti két hozzászólóval, de ha már úgyis itt jártok, akkor tudnátok valamit mondani a problémám megoldásához?  😉

kovi
            Felhasználó

meggondoltam magam:
              http://www.linuxforum.hu/index.php?action=profile;u=19979;sa=showPosts

menj máshová, bannoltalak. a postjaidat törlöm, azonnal.
              végül nem bannoltalak, töröltelek.

kovi
              Felhasználó

„”(hd0,2)/boot/grub/message” to large, press a key to continue…”

a grub üzenetét tartalmazó állományt lécci csatold ide.

attila1964
                Felhasználó

Magára a Grub-Message-re gondolsz, vagy a menu.list-re?

kovi
                  Felhasználó

attila1964
                    Felhasználó

Most nagyon User 1.0 leszek, de magát a „Message”-et nem tudom ide csatolni, mert nem támogatott a formátuma, másrészt pedig fogalmam sincs, hogy mivel tudnám megnyitni és áttenni pl. txt-be… (A Frugalware-IRC-n azt tanácsolták, hogy reinstall Grub, de ilyet még nem csináltam, ill. nem kellett csinálnom.)

milfer
                      Felhasználó
                        attila1964 wrote:
                        Most nagyon User 1.0 leszek, de magát a „Message”-et nem tudom ide csatolni, mert nem támogatott a formátuma, másrészt pedig fogalmam sincs, hogy mivel tudnám megnyitni és áttenni pl. txt-be… (A Frugalware-IRC-n azt tanácsolták, hogy reinstall Grub, de ilyet még nem csináltam, ill. nem kellett csinálnom.)

Szia
                        Szerintem a „grub message” alatt azt a hátteret (gfxmenu) kell érteni  amit megjelentet a grub.
                        Ez nem egy hibaüzenet file, hanem egy kép.

10 bejegyzés megtekintése - 31-40 / 92
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.