0.7 telepítő

Kezdőlap Fórumok Frugalware Frugalware alapok 0.7 telepítő

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 31
  • Szerző
    Bejegyzés
    eReL
    Felhasználó
      sjrextor wrote:
      nekem is volt ilyen gondom, de akkor én voltam a balfék, hogy nem az első lemezt tettem be…
      cd vagy dvd a telepítőmédium?

DVD-s változat, és az első lemezről akartam telepíteni.

eReL
      Felhasználó
        sjrextor wrote:
        nekem is volt ilyen gondom, de akkor én voltam a balfék, hogy nem az első lemezt tettem be…
        cd vagy dvd a telepítőmédium?

DVD-s változat, és az első lemezről akartam telepíteni.

eReL
        Felhasználó

A sha1sum is stimmel…

Nem szívesen adom fel, mert nagyon tetszett a rendszer (0.5).
          Csak már egyszer települne végre 🙁

eReL
          Felhasználó

A sha1sum is stimmel…

Nem szívesen adom fel, mert nagyon tetszett a rendszer (0.5).
            Csak már egyszer települne végre 🙁

strapal
            Felhasználó

Esetleg kipróbálhatnád a netinstallt.
              Számomra kezd nagyon úgy tűnni, hogy megéri próbálkoznod a telepítéssel. Bár még fenn van a SUSE, de már rég használtam. Bár hiányosságnak tartom kissé, hogy a frugalban nincsenek ún. tudományos programok, de eddig az összes általam használtat sikerült gond nélkül forrásból telepítenem.

strapal
              Felhasználó

Esetleg kipróbálhatnád a netinstallt.
                Számomra kezd nagyon úgy tűnni, hogy megéri próbálkoznod a telepítéssel. Bár még fenn van a SUSE, de már rég használtam. Bár hiányosságnak tartom kissé, hogy a frugalban nincsenek ún. tudományos programok, de eddig az összes általam használtat sikerült gond nélkül forrásból telepítenem.

eReL
                Felhasználó

Hát, igen, a netinstall. Csakhogy nem merek belefogni, mert mi van, ha megszakad pl.: 3.5 Gb-nál a letöltés?

784 Mb/s a sávszélességem, ami szintén nem kedvező szerintem (sokáig tart a letöltés).

eReL
                  Felhasználó

Hát, igen, a netinstall. Csakhogy nem merek belefogni, mert mi van, ha megszakad pl.: 3.5 Gb-nál a letöltés?

784 Mb/s a sávszélességem, ami szintén nem kedvező szerintem (sokáig tart a letöltés).

strapal
                    Felhasználó

Hát megteheted azt, hogy a csomagválasztásnál CSAK a Te általad preferált ablakkezelő és a base kategóriákat ikszeled be a többit nem, így nem tölt le 3,5 GB-t (és nem lesz egy tonna ablakkezelőd, se jogtárad). Emlékeim szerint nekem a GNOME 495 db csomagot tett fel, és nem volt több 1 gigánál a letöltés. Utána meg mindig feltelepítheted a számodra szükésges és esetleg hiányzó csomagokat.

strapal
                      Felhasználó

Hát megteheted azt, hogy a csomagválasztásnál CSAK a Te általad preferált ablakkezelő és a base kategóriákat ikszeled be a többit nem, így nem tölt le 3,5 GB-t (és nem lesz egy tonna ablakkezelőd, se jogtárad). Emlékeim szerint nekem a GNOME 495 db csomagot tett fel, és nem volt több 1 gigánál a letöltés. Utána meg mindig feltelepítheted a számodra szükésges és esetleg hiányzó csomagokat.

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 31
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.