1 TB-os e-mailfiók ingyen!

Kezdőlap Fórumok Offtopic 1 TB-os e-mailfiók ingyen!

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 25
  • Szerző
    Bejegyzés
    erdsiger
    Felhasználó

Az e-mail szolgáltatók között ugyanúgy, mint pl. a böngészők között versenyhelyzet van. Nyilván nem azért kínál 1000 GB-os tárhelyet, mert őneki az annyira megéri (bár lehet), hanem hogy a felhasználók az ő szolgáltatását használják a konkurens szolgáltatók helyett. Ilyen versenyhelyzetben pedig használatos a lefölözés szó, vagy kicsit átalakítva: fölénybe kerül. Egyébként örülnék ha végre megindokolnád – válaszolva a feltett kérdésemre – hogy miért használtam helytelenül ezt a szót…

uzsolt
      Felhasználó
        erdsiger wrote:
        Arra az aprócska 24 GB-ra gondolsz?  😀

Aprócska? 24 giga az 24 giga, a gmail-en ennek az aprócskának kb. a tizede van 😉  /igaz, hogy 8% körülit használok ki belőle/

A másik „téma”: „Moderátor? Lóherét! A Linuxfórumon nincs moderálás”

csaba
        Felhasználó
          erdsiger wrote:
          Az e-mail szolgáltatók között ugyanúgy, mint pl. a böngészők között versenyhelyzet van. Nyilván nem azért kínál 1000 GB-os tárhelyet, mert őneki az annyira megéri (bár lehet), hanem hogy a felhasználók az ő szolgáltatását használják a konkurens szolgáltatók helyett. Ilyen versenyhelyzetben pedig használatos a lefölözés szó, vagy kicsit átalakítva: fölénybe kerül. Egyébként örülnék ha végre megindokolnád – válaszolva a feltett kérdésemre – hogy miért használtam helytelenül ezt a szót…

Megindoklom én :
          lefölöz : valaminek a hasznát látja, élvezi az előnyeit, leszedi a hasznot stb
          leköröz :lehagyja a másikat, jobban teljesít annál

Tehát szerintem az általad írt utolsó mondat így hangozna helyesen :
          „De akkor se semmi, lekörözi a tárhelye miatt nagyra tartott Gmail-t is… „

vetye66
          Felhasználó

Bocsi, hogy beleszólok, de szerintem az üzletben lefölözni hasznot szoktak… :- , így Csaba igazítása a helyes… szerintem…

vetye66
            Felhasználó

Apropó… ha már e-mailnál tartunk: mi a helyzet anno a @linuxforum.hu címmel? Lehet azt kérni? Úgy emlékszem volt róla szó…

erdsiger
              Felhasználó

Én elfogadom, hogy rosszul használtam ezt a szót és köszönöm Csabának a helyesbítést, de azért kívnácsi lettem volna kisbetu válaszára. A 2. hozzászolásban kérdeztem tőle valamit, de hát minek is válaszolna, hiszen ő jobban tudja és ez a lényeg…

csaba
                Felhasználó
                  vetye66 wrote:
                  Apropó… ha már e-mailnál tartunk: mi a helyzet anno a @linuxforum.hu címmel? Lehet azt kérni? Úgy emlékszem volt róla szó…

Persze, lehet kérni, kicsi pénzért. Korlátlan tárhellyel 🙂
                  Igaz most csak 300GB van szabadon, de egy pár mail mág elfér rajta … 🙂

Csaba

nastjakam
                  Felhasználó
                    erdsiger wrote:
                    Nyilván nem azért kínál 1000 GB-os tárhelyet, mert őneki az annyira megéri …

Kerdes, hogy ki fogjak-e hasznalni a userek a tarhelyet, avagy regisztralnak, toltogetik a lapokat, hasznalnak fejenkent mondjuk max 100 megat de joleso erzessel tolti el oket, hogy a topnal van a  levelezesuk, szolgaltato meg orul, mert kozel sem hasznalja fel az eroforrasait a mukodes, amde a reklam uber es azon huzza a hasznot.

csaba
                    Felhasználó

Maximum warez cuccok lesznek fenn 🙂
                      Ennyi email a világon nincs 🙂

nastjakam
                      Felhasználó

Ja, de azt eleg perverz otletnek tartom, hogy mailserverre dobjak fel :))) Bar, ki tudja 😀

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 25
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.