10.1 + 11.0

3 bejegyzés megtekintése - 51-53 / 53
  • Szerző
    Bejegyzés
    b-man
    Felhasználó

A végeredmény:
      Az alapprobléma tehát az volt, hogy a 10.1-es Slacki nem tudta elindítani a Slack 11.0-t, mert az az X betöltésekor lefagyott.
      Annyit kellett tennem, hogy a 10.1-en létrehoztam ezt:
      /boot/11.0/vmlinuz (a vmlinuz a 11.0 sajátja)
      Ezt az elérési útvonalat beírtam a lilo.conf-ba, lilo parancs lefutott, és most rendben bootol mindenki.

Köszi a segítségeket!

b-man
      Felhasználó

A végeredmény:
        Az alapprobléma tehát az volt, hogy a 10.1-es Slacki nem tudta elindítani a Slack 11.0-t, mert az az X betöltésekor lefagyott.
        Annyit kellett tennem, hogy a 10.1-en létrehoztam ezt:
        /boot/11.0/vmlinuz (a vmlinuz a 11.0 sajátja)
        Ezt az elérési útvonalat beírtam a lilo.conf-ba, lilo parancs lefutott, és most rendben bootol mindenki.

Köszi a segítségeket!

csaba
        Felhasználó

Ola!

Szeretem a 10.1-es verziót, viszont a 11.0 is kellene mellé, csak sajnos nem akarnak indulni egymás lilo-jából.
          Tehát a 10.1 lilojába beszerkesztem a 11.0-t, berakom a 11.0 vmlinuz-át a 10.1 /boot/11.0 könyvtárba, hogy arról indulhasson (ez több disztró-párnál hoz megoldást); és próbáltam ugyanezt fordított esetben, azaz a 11.0-t szerkesztettem…
          És ez ebben a esetben nem működik, a két Slacki nem akarja egymást, mert bootolásnál egér-modul betöltésnél lefagy, de valamilyen esetben az X-ig eljut, és akkor fagy le. :-

Ha valaki átlátja ennek okát, vagy tud megoldást, ossza meg vélem!
          Thx! 🙂

3 bejegyzés megtekintése - 51-53 / 53
        • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.