10.1 official

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 32
  • Szerző
    Bejegyzés
    Leslieman
    Felhasználó

ftp://ftp.linuxcenter.ru/iso/Mandrakelinux-10.1-Official/
      Google-on rákeresve még többet is lehet találni. 🙂

admin
      Adminisztrátor

ftp://ftp.linuxcenter.ru/iso/Mandrakelinux-10.1-Official/
        Google-on rákeresve még többet is lehet találni.  🙂
        [align=right][snapback]99132[/snapback][/align]

Nékem speciál nem óhajtja megnyitni ezt az oldalt 🙁

Leslieman
        Felhasználó
          Bbt
          Felhasználó

Elnézést, hogy közbevágok egy kérdéssel, de kéne távolról segítenem egy ismerõsnek, és nem vagyok biztos a dolgomban: Mandrake 10-es felmountolja magától a FAT32-es partíciókat, és ha igen akkor hova? (/mnt alá?)
            A kérdés két dologra is vonatkozik: 1. van-e benne valamilyen automount, 2. a telepítéskor a megtalált partíciókat beteszi-e fstabba.
            Nekem nem volt ilyen mélységben szerencsém a kérdéshez, most viszont szükség lenne erre az infóra. Bocs az rtfm kérdésért,kösz a segítséget elõre is!

Mishi
            Felhasználó

Van benne automount, amit szó nélkül megcsinál, ilyenek keletkeznek: „/mnt/win_c” „/mnt/win_d” stb. (Jobb is így, mert példának okádék az UHU alapból /mnt/Maxtor-#&#>@&#>

Bbt
              Felhasználó

Van benne automount, amit szó nélkül megcsinál, ilyenek keletkeznek: „/mnt/win_c” „/mnt/win_d” stb. (Jobb is így, mert példának okádék az UHU alapból /mnt/Maxtor-#&#>@&#>

Mishi
                Felhasználó

Jó, így lesz…

Leslieman
                  Felhasználó

Ha még valakit érdekel a letöltés:
                    ftp://ftp.uni-kl.de/pub/linux/mandrake.iso/

AMD486
                    Felhasználó

Nem flamet akarok indítani, csak csöndben megjegyzem: A Mandrakeben NINCS automount, csak a telepítõ megírja a /etc/fstab-ot a meglévõ partícióknak megfelelõen… CD-hez supermountot használ…
                      Az Uhuban pedig egy saját automount rendszer van, ami mindent felcsatol, az fstabban csak a linux partok vannak (meg amit beírtál). Mondjuk én letiltottam kapásból és írtam kézzel fstabot 🙂

Más kérdés: MDK-ban javították már azt a bugot hogy jolietes CD-knél néha spontán unmountol? Nagyon idegesítõ volt pl. MP3-hallgatásnál hogy az õsrégen még Neroval írt CD-rõl egyszercsak eltûnt az album meg nem hallgatott fele… Uhuban ez supermounttal vagy uhu automounttal sem jött elõ 1x se, meg Debianban sem, szal valszleg Mandrake-specifikus a dolog…

admin
                      Adminisztrátor

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 32
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.