10.1 official

10 bejegyzés megtekintése - 21-30 / 32
  • Szerző
    Bejegyzés
    csablak
    Felhasználó

Van a Mandrakénak is automountja. Miért ne lenne? Vagy másképp hívják?

Ugyanis ha beteszel egy rack-et, akkor fstab szerkesztése nélkül is megfogod találni mint dinamic vinyó.
      Igaz õ beírja ideiglenesen az fstabba ezt, de majd törli is, ha leválasztod a cuccost.

Van egy magic-dev csomag is ami pld. azt nézi hogy az íróba nem-e üres cd került. Ekkor behívja a K3B-t.

Valami pld. a digit gépemet is felismeri és azt is automatikusan becsatolja a /mnt/removable könyvtárba. Ha meg lehúzom akkor a könyvtár is eltûnik.

AMD486
      Felhasználó

Akkor bocs… Nekem az utsó MDK az a 9.1 volt, és abban nem nagyon vettem észre… Lehet hogy abban még nem volt.

Petyka
        Felhasználó

Ha még valakit érdekel a letöltés:
          ftp://ftp.uni-kl.de/pub/linux/mandrake.iso/
          [align=right][snapback]99758[/snapback][/align]

Köszi a címet

Petyka
          Felhasználó

DVD formátumban nem tudtok véletlen?

dexter11
            Felhasználó

DVD formátumban  nem tudtok véletlen?
              [align=right][snapback]100442[/snapback][/align]

http://www.torrentsearch.com – beírod a keresõbe, hogy mandrake, nálam az elsõ találat egy powerpack dvd volt. Elég sokan töltik és seedelik még úgyhogy szerintem belátható idõn belül lejön.

admin
              Adminisztrátor

Sziasztok! Nem tudnátok egy olyan linket, ahonnan normális sebességgel lejön a 10.1 official? 3 cd már lentvan, viszont a 4ikbõl csak 100 megánál tartok, és 3-4 k-val csordogál lefelé. Egyébként ha elindítom letöltést, jön 60-64 k-val, viszont 4-5 perc elteltével mindig visszaesik 3-4 k-ra.

Innen szedm most: ftp://ftp.uni-kl.de/pub/linux/mandrake.iso/

borbelyimi
                Felhasználó

Sziasztok!

Ha jól tudom a 4. CD-n a kde 3.3 is rajta van. Nem tudja valaki, hogy telepítéskor hogyan lehetne kiválasztani, hogy ne a 3.2-t tegye fel?

Elõre is köszi!

admin
                  Adminisztrátor
                    admin
                    Adminisztrátor

Ha jól tudom a 4. CD-n a kde 3.3 is rajta van. Nem tudja valaki, hogy telepítéskor hogyan lehetne kiválasztani, hogy ne a 3.2-t tegye fel?

[align=right][snapback]102957[/snapback][/align]

Jól tudod, ám telepítéskor mindenképpen a 3.2-t teszi fel.
                      javaslat, hogy telepítéskor ne válassz ki KDE-t és utólag add meg a 4. cd KDE 3.3 könyvtárát telepítési forrásként , és tedd fel.

Gza

stomx
                      Felhasználó

Megjelent a Mandrake 10.1 Official, nem tud valaki valamilyen szervert, ahonnan beszerezhetõ már most is?

10 bejegyzés megtekintése - 21-30 / 32
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.