Kezdőlap › Fórumok › MANDRIVA (ex-MANDRAKE, ex-CONECTIVA) › Mandriva kezdõ › 10.2 install „no hddlists” error
- This topic has 14 hozzászólás, 8 résztvevő, and was last updated 20 years telt el by
admin.
-
SzerzőBejegyzés
-
2005-05-13-13:23 #2015894
Hi,
„a cd-s telepítõ xy könyvtárban keresi a dolgait és ezt össze kutyultad az egymásra másolással” Nnna valahol itt az igazság. A telepítõ NEM ott keresi a fileket, ahova Te bemásoltad, hanem ott, ahova a programot összeállító csapat beírta. A Te esetedben ez NEM ugyanaz. A DVD.i586.iso-val ez a probléma megoldódik. Ne keseredj el, idõnként az itteni profik elfelejtik, hogy
2005-07-09-10:43 #2015895hali!!
Megrendeltem a Mandrake 10.1 community-t és mikor telepitem úgy tünik mintha nem telepiti több napig hagytam bekapcsolva a gépem éjjel nappal de nem rakta fel. :unsure:
Nem tudna valaki segíteni hogy fel tudjam rakni? :huh:
kösszi!! 😀2005-07-09-16:11 #2015896hali!!
Megrendeltem a Mandrake 10.1 community-t és mikor telepitem úgy tünik mintha nem telepiti több napig hagytam bekapcsolva a gépem éjjel nappal de nem rakta fel. :unsure:
Nem tudna valaki segíteni hogy fel tudjam rakni? :huh:
kösszi!! 😀
[align=right][snapback]141188[/snapback][/align]Ez most mit jelent? Hol akad el? Mindig ugyanott? Kitõl rendelted meg, hacsak egy havertól akkor õ leellenõrizte az ISOkat? Miért pont 10.1 Community?
szerk.
Ja és hacsak nem biztos, hogy ugyanaz a hiba jó lett volna ha új topicot nyitsz ahelyett, hogy egy meglévõbe – aminek lehet, hogy semmi köze hozzá – beleírsz.
2005-07-09-17:32 #2015897Ez most mit jelent? Hol akad el? Mindig ugyanott? Kitõl rendelted meg, hacsak egy havertól akkor õ leellenõrizte az ISOkat? Miért pont 10.1 Community?
szerk.
Ja és hacsak nem biztos, hogy ugyanaz a hiba jó lett volna ha új topicot nyitsz ahelyett, hogy egy meglévõbe – aminek lehet, hogy semmi köze hozzá – beleírsz.
[align=right][snapback]141209[/snapback][/align]nagyon egszerû a megoldás mert valószínüleg a hdlist elérési útja hibás, felrakod a minimális dolgokat majd felveszed a médiákat a listába utána minden menni fog….
2009-12-04-19:57 #1879591Sziasztok.
A gondom a következõ: Szagember javaslatára a 3 cd-s 10.2 mandriva állományait összemásoltam egy dvd-re, akasztottam rá egy boot-ot a cd-s telepítõ floppiról, és neki álltam installálni. Szépen bootolt elindult az install meg kreáltam a particiókat, és amikor elkezdte a csomagok keresését azt a hibát kaptam, hogy „no hddlists” és visszadobott a particiók kialakításához. próbáltam minden féle partició variációt, legyalultam a windowst beraktam egy szûz winyót -másikat- de a menetrend nem változott. A goggliban rákerestem a „no hddlists” mandriva szavakra , találtam is forumokban ilyen témát, de sajana valami holland, vagy norvég nyelven, de így akár kínai is lehetett volna :(.
nincs véletlenül valami ötletetek honnan kezdjem el kibogozni ezt a dolgot?
ja ez az elsõ linuxus nekifutásom és kevés ember van a környékemen akitõl kérdezhetek pláne online
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
legutóbbi hsz