10.2, java nem megy

Kezdőlap Fórumok SuSE Linux SuSE kezdõ 10.2, java nem megy

10 bejegyzés megtekintése - 31-40 / 50
  • Szerző
    Bejegyzés
    pepito
    Felhasználó

telepitve van a plugin…

MajorosAndras
      Felhasználó

Akkor a következőt tudom javasolni: elkezdtem letöltelteni a Suse 10.2 64 bites verzióját. Feltelpítem egy virtuális gépre és méglátom mit tehetek érted.

Szerintem nézz vissza holnap.

Macskajancsi
        Felhasználó
          MajorosAndras wrote:
          …. elkezdtem letöltelteni a Suse 10.2 64 bites verzióját.

Nekem megvan, lévén birtokomban van a full 2 rétegű 8gigás dvd.
          Egy apró bökkenő van sajna: nincs 64bites processzorom.

Bár lehet, hogy az enyém még modernebb, mert ugye a vista az fut x64-en. (Legalábbis ez van az ismertetőjében.) Nekem meg x86-os van. Lehet, hogy 86bites a procim?  ;D ;D ;D

pepito
          Felhasználó

nekem is a 2 rétegü változat van,és persze hogy is mondjam, 64 bites processzrom van…:)
            más kérdés hogy a suse 10.2 tetü lassu ezen is…kb p2 400Mhz es gépem sebességével fut 🙂

MajorosAndras
            Felhasználó
              Macskajancsi wrote:
              MajorosAndras wrote:
              …. elkezdtem letöltelteni a Suse 10.2 64 bites verzióját.

Nekem megvan, lévén birtokomban van a full 2 rétegű 8gigás dvd.
              Egy apró bökkenő van sajna: nincs 64bites processzorom.

Bár lehet, hogy az enyém még modernebb, mert ugye a vista az fut x64-en. (Legalábbis ez van az ismertetőjében.) Nekem meg x86-os van. Lehet, hogy 86bites a procim?  ;D ;D ;D

Bár ha jobban belegondolok, ha esetleg fel is lehetne telepíteni virtuális gépben a 64 bitest akkor is valahogy meg kellene oldani, hogy a virtuális gép processzorának utasításkészletét értelmezni tudja a processzorom. Ez pedig már a memóriacímzési különbségek között miatt sem lehetséges. Jól gondolom?

Egyébként kezdtem csodálkozni, hogy vannak az ősSusésok? Az hittem a nagy flamelés közepette nem vettétek észre, hogy egy bajtársatok bajban van.

MajorosAndras
              Felhasználó
                pepito wrote:
                nekem is a 2 rétegü változat van,és persze hogy is mondjam, 64 bites processzrom van…:)
                más kérdés hogy a suse 10.2 tetü lassu ezen is…kb p2 400Mhz es gépem sebességével fut 🙂

Ha nem vagy megelégedve vele miért nem próbálsz ki egy másik linuxot?

Remélem, ha esetleg kipróbálsz egy másik linuxot vagy úgy alakul, hogy újratelepíted a Susét, akkor abból már a 32 bitest fogod feltenni. Sok kellemetlen problémától kíméled meg magad. Illetve mi is könnyebben tudunk segíteni.

pepito
                Felhasználó

másikat?és melyiket?lehet jobban járnék mert a suse elég gáz,én azt nem értem hogy adhatnak ki egy ilyen rendszert…
                  lehet ez a kelet európai piacra szánt hibás széria?
                  🙂

kisbetu
                  Felhasználó

Sz@r a linuksz, többen megmondták.
                    Vistáé a jövő, az hibátlan.

uzsolt
                    Felhasználó
                      kisbetu
                      Felhasználó
                        MajorosAndras wrote:
                        ha esetleg úgy alakul, hogy újratelepíted a Susét, akkor abból már a 32 bitest fogod feltenni. Sok kellemetlen problémától kíméled meg magad. Illetve mi is könnyebben tudunk segíteni.

A 10.2 köpköd, ha 64 bites gépre a 32 bitest akarod telepíteni.
                        (Arra már nem emlékszem, hogy egyáltalán felmegy-e, gyorsan megszabadultam tőle.)

10 bejegyzés megtekintése - 31-40 / 50
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.