10.2-ről 10.3-ra frissítésnél maradnak a beállítások?

Kezdőlap Fórumok SuSE Linux SuSE kezdõ 10.2-ről 10.3-ra frissítésnél maradnak a beállítások?

7 bejegyzés megtekintése - 11-17 / 17
  • Szerző
    Bejegyzés
    sakkmesterke
    Felhasználó
      Macskajancsi wrote:
      … nemigen volt forrásból-telepítési problémája, tehát ha (ésszerűen) a csomagkezelőt használta, és nem buherálta szét a gépét mindenféle egyéb sz@rsággal, akkor semmi nem szól a frissítés ellen….

na éppen ezért nem mertem neki ajánlani, hogy frissitse…. ki tudja milyen állapotban van a szóbanforgó 10.2-ese.
      Egyébként osztom a véleményedet.

sakkmesterke
      Felhasználó
        Macskajancsi wrote:
        … nemigen volt forrásból-telepítési problémája, tehát ha (ésszerűen) a csomagkezelőt használta, és nem buherálta szét a gépét mindenféle egyéb sz@rsággal, akkor semmi nem szól a frissítés ellen….

na éppen ezért nem mertem neki ajánlani, hogy frissitse…. ki tudja milyen állapotban van a szóbanforgó 10.2-ese.
        Egyébként osztom a véleményedet.

Tony Magic
        Felhasználó

Baj az, ha .run kiterjesztésű programokat is telepítettem? Nem csak a yasttal tettem fel programokat, hanem pár játékot is ami .run kiterjesztéssel települt.

Tony Magic
          Felhasználó

Baj az, ha .run kiterjesztésű programokat is telepítettem? Nem csak a yasttal tettem fel programokat, hanem pár játékot is ami .run kiterjesztéssel települt.

Macskajancsi
            Felhasználó
              Tony Magic wrote:

Nem baj, legfeljebb nem fog működni. De az is lehet, hogy fog. 1.gif 

Macskajancsi
              Felhasználó
                Tony Magic wrote:

Nem baj, legfeljebb nem fog működni. De az is lehet, hogy fog. 1.gif 

csaba
                Felhasználó

Úgy szeretném 10.2-ről 10.3-ra frissíteni a rendszert, hogy ha elindul ugyanezt a beállítást használhassam mint most minden programban. Megoldható? Ha igen hogyan?

7 bejegyzés megtekintése - 11-17 / 17
                • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.