10.3 boot screen eltűnt.

Kezdőlap Fórumok SuSE Linux SuSE kezdõ 10.3 boot screen eltűnt.

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
  • Szerző
    Bejegyzés
    uzsolt
    Felhasználó

Talán annak a rendszertöltőnek a beállításait elárulhatnád egy menu.lst formátumban…

uzsolt
      Felhasználó

Talán annak a rendszertöltőnek a beállításait elárulhatnád egy menu.lst formátumban…

Tony Magic
        Felhasználó
          uzsolt wrote:

Köszönöm a tippet. Megnéztem a menu.lst-t és bele kellett írni a következőt:  gfxmenu (hd0,1)/boot/message és azóta van grafikus bejelentkezés. Köszönöm mégegyszer az indítást, könnyebb volt így megtalálni a megoldást, hogy megmutattad hol keressem.

Tony Magic
          Felhasználó
            uzsolt wrote:

Köszönöm a tippet. Megnéztem a menu.lst-t és bele kellett írni a következőt:  gfxmenu (hd0,1)/boot/message és azóta van grafikus bejelentkezés. Köszönöm mégegyszer az indítást, könnyebb volt így megtalálni a megoldást, hogy megmutattad hol keressem.

csaba
            Felhasználó

Suse 10.3 a rendszer. Bementem a yast-ba és ott a rendszer- rendszertöltő beállítása menübe. Gondoltam itt hozzáadom a win-es rendszert a boot menühöz. Hát nem adtam, illetve boot-oláskor megjelent a winxp név, de nem indult el, csak átment a fekete-fehér dos szerű felületbe ahonnan már elindult a winxp kivételével minden ami eddig is. Linux bebootolása után ismét visszamentem a rendszertöltő beállításába és kitöröltem a win-es bejegyzést és a gép reboot. Itt tapasztaltam egy furcsát, az újraindítás után eltűnt a szép zöld bejelentkező képernyő ahol kiválasztod, hogy mit boot-oljon be a géped, helyette a fekete-fehér boot szerkesztő jött be, ahonnan továbbra is indul minden opció, ám többet már egyik újraindítás után sem jött be ba zöld boot kép. Hogyan hozhatom vissza?

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
            • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.