10.3 egyik közösségi telepítőforrások sem indul el.

Kezdőlap Fórumok SuSE Linux SuSE kezdõ 10.3 egyik közösségi telepítőforrások sem indul el.

5 bejegyzés megtekintése - 11-15 / 15
  • Szerző
    Bejegyzés
    kisbetu
    Felhasználó

Ha a gép ugyanaz, akkor mindenképpen a netbeállítások (incl. firewall) környékét kell górcső alá venni.

kisbetu
      Felhasználó

Ha a gép ugyanaz, akkor mindenképpen a netbeállítások (incl. firewall) környékét kell górcső alá venni.

Tony Magic
        Felhasználó
          kisbetu wrote:

Köszönöm a tippet, holnap ráguglizok a dologra, kíváncsivá tett a jelenség.

Tony Magic
          Felhasználó
            kisbetu wrote:

Köszönöm a tippet, holnap ráguglizok a dologra, kíváncsivá tett a jelenség.

csaba
            Felhasználó

Nem tudom van-e jelentősége annak, hogy vodafone-s internetet használok, de mióta ezzel netezek nem vehetek fel egyetlen egy forrást sem a közösségi telepítőforrásokból. A yastban a modem adatainál még azt is kivettem, hogy külső tűzfal használata, a tűzfalat is teljesen kikapcsoltam, de semmi, nem tudok frissíteni sehonnan sem.

5 bejegyzés megtekintése - 11-15 / 15
            • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.