10.3 tele a rendszer, a felesleges dolgokat honnan tudom törölni?

Kezdőlap Fórumok Vegyes gondok 10.3 tele a rendszer, a felesleges dolgokat honnan tudom törölni?

10 bejegyzés megtekintése - 31-40 / 47
  • Szerző
    Bejegyzés
    strapal
    Felhasználó

kisbetu:
      Valakinek nem megy 10 perc alatt a saját hozzászólásának ellenőrzése. Légy türelmes.

moljanesz:
      Mit használok? Ott van balra.

strapal
      Felhasználó

kisbetu:
        Valakinek nem megy 10 perc alatt a saját hozzászólásának ellenőrzése. Légy türelmes.

moljanesz:
        Mit használok? Ott van balra.

moljanesz
        Felhasználó

ebben igazad van, de a rendszer nélkül nem jó semmire.. kiegészítő tartozék…
          bár linuxra is láttam már irtót, de a susén valami apparmor vagy mi van…
          tűzfalat használtam hasonló névvel az xp-én. jó volt mert nem volt tőle lassú a kapcsolat. online tűzfal volt azt hiszem.

moljanesz
          Felhasználó

ebben igazad van, de a rendszer nélkül nem jó semmire.. kiegészítő tartozék…
            bár linuxra is láttam már irtót, de a susén valami apparmor vagy mi van…
            tűzfalat használtam hasonló névvel az xp-én. jó volt mert nem volt tőle lassú a kapcsolat. online tűzfal volt azt hiszem.

moljanesz
            Felhasználó

tehát fedora ha az f betű ezt jelenti!  🙂 csak kiváncsi voltam 🙂

moljanesz
              Felhasználó

tehát fedora ha az f betű ezt jelenti!  🙂 csak kiváncsi voltam 🙂

strapal
                Felhasználó

Nem.
                  (A fedora-t csak kipróbáltam, és bevallom „nem tetszett” – valószínüleg azért, mert nem adtam elég időt magamnak hogy megismerjem.)

strapal
                  Felhasználó

Nem.
                    (A fedora-t csak kipróbáltam, és bevallom „nem tetszett” – valószínüleg azért, mert nem adtam elég időt magamnak hogy megismerjem.)

moljanesz
                    Felhasználó

értem! és nem értem…
                      de akkor mit használsz? suse-t? mert nagyon tudod mi hol van benne, legalábbis szerintem..

moljanesz
                      Felhasználó

értem! és nem értem…
                        de akkor mit használsz? suse-t? mert nagyon tudod mi hol van benne, legalábbis szerintem..

10 bejegyzés megtekintése - 31-40 / 47
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.