Kezdőlap › Fórumok › Vegyes gondok › 10.3 tele a rendszer, a felesleges dolgokat honnan tudom törölni?
- This topic has 46 hozzászólás, 5 résztvevő, and was last updated 17 years telt el by
moljanesz.
-
SzerzőBejegyzés
-
2008-06-07-17:01 #21636622008-06-07-17:01 #21636632008-06-07-17:22 #2163664moljanesz wrote:jut eszembe!
olvastam ujságban hogy van egy új rendszer a „fedora” 8 vagy 9?
állítólag van neki olyan változata hogy pendriveról lehet futtatni, és ha módosítjuk a beállításokat akkor megmaradnak… csak angol nyelvű ha jól tudom. létezik magyar nyelvű rendszer is ilyen tuljadonságokkal?
talán a Black Panther-nek mintha valahol olvastam volna létezik ilyen változata. csak nem tudom hogy elég rá másolni a pendrivera vagy kell még valami hozzá hogy működjön?Először inkább ismerkedj a suse-val, ha azt választottad. (Leghamarabb) egy fél év múlva, ha még érdekel, próbálj új disztrókat! Most inkább egy kis ismerkedés, tanulgatás, és ha jobban megy, majd egyszerre három disztród is lehet (önállóan feltelepítve!) 😉
2008-06-07-17:22 #2163665moljanesz wrote:jut eszembe!
olvastam ujságban hogy van egy új rendszer a „fedora” 8 vagy 9?
állítólag van neki olyan változata hogy pendriveról lehet futtatni, és ha módosítjuk a beállításokat akkor megmaradnak… csak angol nyelvű ha jól tudom. létezik magyar nyelvű rendszer is ilyen tuljadonságokkal?
talán a Black Panther-nek mintha valahol olvastam volna létezik ilyen változata. csak nem tudom hogy elég rá másolni a pendrivera vagy kell még valami hozzá hogy működjön?Először inkább ismerkedj a suse-val, ha azt választottad. (Leghamarabb) egy fél év múlva, ha még érdekel, próbálj új disztrókat! Most inkább egy kis ismerkedés, tanulgatás, és ha jobban megy, majd egyszerre három disztród is lehet (önállóan feltelepítve!) 😉
2008-06-07-17:51 #2163666jaj nem akarok én rögtön mindent felrakni! csak gondoltam a suse 11.0 alapján hogy ami újabb az könnyeben kezelhető.
most néztem ezt a frugalware linuxot, nem bánom ha meg köveztek is érte, de nem is hallottam még ezt a nevet!
de amit olvastam róla sokoldalúbbnak tűnik a fedoranál.
majd meg nézem ezt is azt is 🙂
de még ami nagyon bejött a suse-én kívül az a Black Panther. lemezről ragyogóan dolgozik. az meg már nekem.2008-06-07-17:51 #2163667jaj nem akarok én rögtön mindent felrakni! csak gondoltam a suse 11.0 alapján hogy ami újabb az könnyeben kezelhető.
most néztem ezt a frugalware linuxot, nem bánom ha meg köveztek is érte, de nem is hallottam még ezt a nevet!
de amit olvastam róla sokoldalúbbnak tűnik a fedoranál.
majd meg nézem ezt is azt is 🙂
de még ami nagyon bejött a suse-én kívül az a Black Panther. lemezről ragyogóan dolgozik. az meg már nekem.2009-12-04-20:03 #1888221Az állandó frissítések után alig maradt helyem a rendszer partíción, hol keressem azokat a file-ket amiket szabad törölni? Nem programokat akarok törölni, hanem azokat az állományokat amik „maradékok”, vagy mint a windózban a temp, amiket tuti nem használhatok, csak szemetek.
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
legutóbbi hsz