Én is szolgáltatok, csak annyi a gond vele, hogy nem Budapesten, hanem egy vidéki községben. Néhány hónapon belül terveztünk sávszél-növelést 8Mbit/s-ra, a rendelkezésre állásunk is elég jó, van még 60 szabad IP-nk is…
Szóval ha vidéken van ilyesmi, biztos vagyok benne, hogy BP-en is van!
Egyébként megkérdezhetem hogy mire kell ilyen sebességű NET elérés? (csak úgy kíváncsiságból 🙂
Hát nem tom hányadik ker, de egy csomó serverhosting van pesten ilyen sebvességgel. ihb.hu dreamnet
Én előbbit nézegettem manapság mert egész jók az árak és sokat nyújtanak érte.
Bár ez szerverhoszting és nem netszolgáltató. Olyanról nem tudok, hogy 10 mbit/s-es civil netet el lehetne érni bárhol.
2 db nem nyilvános szervert kellene összedobnom, az upload a mentések miatt kéne.
Senki többet harmadszor? Tehát civilben ezek szerint nem nem csak szerver hostingban?
Hehe. Vegyél két FiberChannel kártyát, kösd össze a storage-t meg a szervert aztán had szóljon. Az meg 2 GBit/sec-cel süvít. A kábel „kicsit” drága hozzá 🙂
(Mellékes tényező, hogy biztonsági szempontból nem túl jó ha 200 méteren belül van a szerver és a storage)
Nem ismer valaki olyan szolgáltatót ahol minimum 99% -os rendelkezésre állással lehet 10 Mbit/ sec feltöltési sebességgel fix ip-vel nyomulni? Bármilyen üzleti megoldás érdekel ami működik az V. kerületben.
legutóbbi hsz