11.0 alatt ATI driver csere, mit mentsek?

Kezdőlap Fórumok SuSE Linux SuSE kezdõ 11.0 alatt ATI driver csere, mit mentsek?

7 bejegyzés megtekintése - 11-17 / 17
  • Szerző
    Bejegyzés
    strapal
    Felhasználó

A logokat is mellékelheted. Az Xorg logot például. Az xorg.conf-ba meg írd a vesa-t a megfelelő helyre addig is.

strapal
      Felhasználó

A logokat is mellékelheted. Az Xorg logot például. Az xorg.conf-ba meg írd a vesa-t a megfelelő helyre addig is.

Tony Magic
        Felhasználó
          strapal wrote:

Ide gondoltad a vesa-t?
          BoardName    „RADEON 9800 PRO (R350 4E48)”
            Driver       „fglrx”
            Identifier   „Device[0]”
            Option       „Capabilities” „0x00000000”

Mesa nem lesz jó ?

Csatoltam a kért logokat.

Tony Magic
          Felhasználó
            strapal wrote:

Ide gondoltad a vesa-t?
            BoardName    „RADEON 9800 PRO (R350 4E48)”
              Driver       „fglrx”
              Identifier   „Device[0]”
              Option       „Capabilities” „0x00000000”

Mesa nem lesz jó ?

Csatoltam a kért logokat.

Tony Magic
            Felhasználó

A vesa beírását követően már van szép kép. Mielőtt megpróbálom feltenni újra a drivert uninstalláljam a régit? x11-video-fglrxG01 őt kell leszednem?

Tony Magic
              Felhasználó

A vesa beírását követően már van szép kép. Mielőtt megpróbálom feltenni újra a drivert uninstalláljam a régit? x11-video-fglrxG01 őt kell leszednem?

csaba
                Felhasználó

11.0 alá feltettem repókból az ATI drivert, de több játékban is rosszul működik. Letöltöttem a gyári drivert és azt szeretném feltenni. 10.3 alatt azt tapasztaltam, hogy egy videókártya driver uninstall után előfordulhat fekete képernyő. A xorg.conf mentése segíthet? Illetve ha baj esetén átírom mesa-ra az aktuális sort? Amennyiben van biztos ötlete valakinek, akkor megvárom a driver cserét, mert nem szeretném újra rakni a rendszert emiatt, mert minden más tökéletesen működik.

7 bejegyzés megtekintése - 11-17 / 17
                • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.