Kezdőlap › Fórumok › SuSE Linux › SuSE kezdõ › 11.0-hoz superkaramba KDE 3.5-höz van?
- This topic has 22 hozzászólás, 5 résztvevő, and was last updated 16 years, 6 months telt el by
Tony Magic.
-
SzerzőBejegyzés
-
2008-12-28-10:44 #2178546
http://download.opensuse.org/repositories/home:/netmax/openSUSE_11.0
ezt felvettem a repók közé és innen le lehet tölteni.
2008-12-28-10:44 #2178547http://download.opensuse.org/repositories/home:/netmax/openSUSE_11.0
ezt felvettem a repók közé és innen le lehet tölteni.
2008-12-29-20:00 #2178548Nem kell felvenni semmit sehova. A „kdeutils3-extra” csomag tartalmazza, azt kell telepíteni.
Keresésnél érdemes a „részletes leírás”-t is bepipálni, a kde3 beépített alkalmazásait csak így tudod megtalálni.2008-12-29-20:00 #2178549Nem kell felvenni semmit sehova. A „kdeutils3-extra” csomag tartalmazza, azt kell telepíteni.
Keresésnél érdemes a „részletes leírás”-t is bepipálni, a kde3 beépített alkalmazásait csak így tudod megtalálni.2008-12-29-20:02 #2178550Simico wrote:Nem kell felvenni semmit sehova. A „kdeutils3-extra” csomag tartalmazza, azt kell telepíteni.
Keresésnél érdemes a „részletes leírás”-t is bepipálni, a kde3 beépített alkalmazásait csak így tudod megtalálni.Köszönöm, lehet azért nem tökéletes a superkarambám, mert nem teljes amit letöltöttem, valami python csomagot kér sokszor… megnézem amit javasoltál.
2008-12-29-20:02 #2178551Simico wrote:Nem kell felvenni semmit sehova. A „kdeutils3-extra” csomag tartalmazza, azt kell telepíteni.
Keresésnél érdemes a „részletes leírás”-t is bepipálni, a kde3 beépített alkalmazásait csak így tudod megtalálni.Köszönöm, lehet azért nem tökéletes a superkarambám, mert nem teljes amit letöltöttem, valami python csomagot kér sokszor… megnézem amit javasoltál.
2008-12-29-20:24 #2178552Letöltöttem amit javasoltál, ám azzal is ugyan ez a probléma:
„You do not have PyQT installed. This is a critical dependency for Liquid Weather ++. Please install it and try again.”
Kikerestem a repókból olyat amiben van ez a PyQT és hiába telepítettem ezzel a hibaüzenettel kifagy a superkaramba. Mindjárt írom mit telepítettem pontosan.
Csatoltam egy fotót amin rajta van amit utoljára telepítettem.2008-12-29-20:24 #2178553Letöltöttem amit javasoltál, ám azzal is ugyan ez a probléma:
„You do not have PyQT installed. This is a critical dependency for Liquid Weather ++. Please install it and try again.”
Kikerestem a repókból olyat amiben van ez a PyQT és hiába telepítettem ezzel a hibaüzenettel kifagy a superkaramba. Mindjárt írom mit telepítettem pontosan.
Csatoltam egy fotót amin rajta van amit utoljára telepítettem.2008-12-30-15:39 #2178554KDE 3.5.9 és 3.5.10 alatt simán megy a KDE3-as superkarambával a liquid weather, most is itt fut az asztalomon. KDE4.x alatt a KDE4-es superkarambával nekem sem ment (de túl sokat nem is tököltem vele, mert a kde4 kb 15 perc után meggyőzött, hogy visszatérjek kde3-hoz).
Szerintem nálad az össze-vissza telepítgetés megtette „jótékony” hatását, azon se csodálkoznék ha a kde4-es superkarambát indítanád kde3 alatt… Szvsz yast-ban szépen törölj le minden superkarambás dolgot, vedd ki azt a pluszként hozzáadott repót, majd telepítsd a kdeutils3-extra csomagot és persze a megfelelő python csomagokat (amik a superkarambának nem, a liquid weather témának viszont kellenek, tehát tessék elolvasni utóbbi leírását a szükséges telepítendő csomagokról).
Ui: ugye tényleg kde3 alatt próbálkozol?
2008-12-30-15:39 #2178555KDE 3.5.9 és 3.5.10 alatt simán megy a KDE3-as superkarambával a liquid weather, most is itt fut az asztalomon. KDE4.x alatt a KDE4-es superkarambával nekem sem ment (de túl sokat nem is tököltem vele, mert a kde4 kb 15 perc után meggyőzött, hogy visszatérjek kde3-hoz).
Szerintem nálad az össze-vissza telepítgetés megtette „jótékony” hatását, azon se csodálkoznék ha a kde4-es superkarambát indítanád kde3 alatt… Szvsz yast-ban szépen törölj le minden superkarambás dolgot, vedd ki azt a pluszként hozzáadott repót, majd telepítsd a kdeutils3-extra csomagot és persze a megfelelő python csomagokat (amik a superkarambának nem, a liquid weather témának viszont kellenek, tehát tessék elolvasni utóbbi leírását a szükséges telepítendő csomagokról).
Ui: ugye tényleg kde3 alatt próbálkozol?
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
legutóbbi hsz