Kezdőlap › Fórumok › SuSE Linux › SuSE kezdõ › 11.0-hoz superkaramba KDE 3.5-höz van?
- This topic has 22 hozzászólás, 5 résztvevő, and was last updated 16 years, 6 months telt el by
Tony Magic.
-
SzerzőBejegyzés
-
2008-12-30-19:55 #2178556Simico wrote:KDE 3.5.9 és 3.5.10 alatt simán megy a KDE3-as superkarambával a liquid weather, most is itt fut az asztalomon. KDE4.x alatt a KDE4-es superkarambával nekem sem ment (de túl sokat nem is tököltem vele, mert a kde4 kb 15 perc után meggyőzött, hogy visszatérjek kde3-hoz).
Szerintem nálad az össze-vissza telepítgetés megtette „jótékony” hatását, azon se csodálkoznék ha a kde4-es superkarambát indítanád kde3 alatt… Szvsz yast-ban szépen törölj le minden superkarambás dolgot, vedd ki azt a pluszként hozzáadott repót, majd telepítsd a kdeutils3-extra csomagot és persze a megfelelő python csomagokat (amik a superkarambának nem, a liquid weather témának viszont kellenek, tehát tessék elolvasni utóbbi leírását a szükséges telepítendő csomagokról).
Ui: ugye tényleg kde3 alatt próbálkozol?
1.- KDE 3 van fenn 😛
2.- Kitöröltem minden karambával kapcsolatos könyvtárt amikor letöröltem a 0.93-as karambát.
3.- A kdeutils3-extra csomag van fent kizárólag.
4.- minden karambás téma indul, csak a liquid weather nem.
5.- csak a pythonos csomag hiányzik, annak mi a neve?2008-12-30-19:55 #2178557Simico wrote:KDE 3.5.9 és 3.5.10 alatt simán megy a KDE3-as superkarambával a liquid weather, most is itt fut az asztalomon. KDE4.x alatt a KDE4-es superkarambával nekem sem ment (de túl sokat nem is tököltem vele, mert a kde4 kb 15 perc után meggyőzött, hogy visszatérjek kde3-hoz).Szerintem nálad az össze-vissza telepítgetés megtette „jótékony” hatását, azon se csodálkoznék ha a kde4-es superkarambát indítanád kde3 alatt… Szvsz yast-ban szépen törölj le minden superkarambás dolgot, vedd ki azt a pluszként hozzáadott repót, majd telepítsd a kdeutils3-extra csomagot és persze a megfelelő python csomagokat (amik a superkarambának nem, a liquid weather témának viszont kellenek, tehát tessék elolvasni utóbbi leírását a szükséges telepítendő csomagokról).
Ui: ugye tényleg kde3 alatt próbálkozol?
1.- KDE 3 van fenn 😛
2.- Kitöröltem minden karambával kapcsolatos könyvtárt amikor letöröltem a 0.93-as karambát.
3.- A kdeutils3-extra csomag van fent kizárólag.
5.- csak a pythonos csomag hiányzik, annak mi a neve?2008-12-30-20:13 #2178558Tony Magic wrote:3.- A kdeutils3-extra csomag van fent kizárólag.
5.- csak a pythonos csomag hiányzik, annak mi a neve?Nagy varázsló vagy!
Hogy a lópikulába tudsz SUSE alatt feltenni valamit a függősége kielégítése nélkül?
2008-12-30-20:13 #2178559Tony Magic wrote:3.- A kdeutils3-extra csomag van fent kizárólag.
Hogy a lópikulába tudsz SUSE alatt feltenni valamit a függősége kielégítése nélkül?
2008-12-30-20:21 #2178560kisbetu wrote:Tony Magic wrote:3.- A kdeutils3-extra csomag van fent kizárólag.
Há nem kérdezett ez semmit, csak felkucorodott, most tettem fel hozzá a python kde3-at, máris megy a weather.
2008-12-30-20:21 #2178561kisbetu wrote:Tony Magic wrote:3.- A kdeutils3-extra csomag van fent kizárólag.
Há nem kérdezett ez semmit, csak felkucorodott, most tettem fel hozzá a python kde3-at, máris megy a weather.
2008-12-30-20:38 #2178562kisbetu wrote:Hogy a lópikulába tudsz SUSE alatt feltenni valamit a függősége kielégítése nélkül?Egyszerűen.
Létezik olyan opció, hogy a függőséget hagyja figyelmen kívül.
Persze utána jön a nagy csodálkozás. ;D ;D ;D2008-12-30-20:38 #2178563kisbetu wrote:Hogy a lópikulába tudsz SUSE alatt feltenni valamit a függősége kielégítése nélkül?Egyszerűen.
Persze utána jön a nagy csodálkozás. ;D ;D ;D2008-12-30-20:48 #2178564Macskajancsi wrote:kisbetu wrote:Hogy a lópikulába tudsz SUSE alatt feltenni valamit a függősége kielégítése nélkül?Egyszerűen.
Persze utána jön a nagy csodálkozás. ;D ;D ;DIlyen is van valóban, ám nekem nem kérdezett ez semmit sem, csak feltette magát és a pythonnak csak a weather sérelmezte egyedül a hiányát.
2008-12-30-20:48 #2178565Macskajancsi wrote:kisbetu wrote:Hogy a lópikulába tudsz SUSE alatt feltenni valamit a függősége kielégítése nélkül?Egyszerűen.
Persze utána jön a nagy csodálkozás. ;D ;D ;DIlyen is van valóban, ám nekem nem kérdezett ez semmit sem, csak feltette magát és a pythonnak csak a weather sérelmezte egyedül a hiányát.
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
legutóbbi hsz