11.0-hoz superkaramba KDE 3.5-höz van?

Kezdőlap Fórumok SuSE Linux SuSE kezdõ 11.0-hoz superkaramba KDE 3.5-höz van?

3 bejegyzés megtekintése - 21-23 / 23
  • Szerző
    Bejegyzés
    Tony Magic
    Felhasználó

Van valakinek ötlete arra vonatkozóan, hogy feltettem a python csomagot a kde3-hoz és akkor szépen mutatta a weather az adatokat az időjárásról, de aztán (gondolom 1 óra múlva történő frissítéskor) csak azt írta ki, hogy reload és azóta ez a kép fogad már kb 30 perce és mi a teendő ilyenkor arra, hogy ismét csatlakozzon?

Update: uninstall, majd install a kdeutils3-extra és most (egyelőre ) hibátlanul megy a weather. Kíváncsi vagyok mikor borul meg újra.Csatolva  a kép, hogy valóban megy most.

Tony Magic
      Felhasználó

Van valakinek ötlete arra vonatkozóan, hogy feltettem a python csomagot a kde3-hoz és akkor szépen mutatta a weather az adatokat az időjárásról, de aztán (gondolom 1 óra múlva történő frissítéskor) csak azt írta ki, hogy reload és azóta ez a kép fogad már kb 30 perce és mi a teendő ilyenkor arra, hogy ismét csatlakozzon?

Update: uninstall, majd install a kdeutils3-extra és most (egyelőre ) hibátlanul megy a weather. Kíváncsi vagyok mikor borul meg újra.Csatolva  a kép, hogy valóban megy most.

csaba
        Felhasználó

11.0 alá szerettem volna KDE 3.5-höz feltenni a superkarambát. A repókban csak a kde4-hez valót találtam. Töltsek le a netről, vagy van valamelyik repóban kde 3.5-höz való superkaramba is?

3 bejegyzés megtekintése - 21-23 / 23
        • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.