Kezdőlap › Fórumok › MANDRIVA (ex-MANDRAKE, ex-CONECTIVA) › Mandriva kezdõ › 12 évig vindóz és most Linux kezdegetés…
- This topic has 23 hozzászólás, 10 résztvevő, and was last updated 20 years, 2 months telt el by
fellow.
-
SzerzőBejegyzés
-
2005-03-21-19:40 #2009191
3.Neked még bicajod sincs szal ne „gázoskodj”..
4.Meg amugy is……….
[align=right][snapback]125111[/snapback][/align]komoly 😛 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
2005-03-21-19:43 #2009192Na Ti aztán nagy segítségére voltatok. Meghaltatok volna, ha legalább annyit írtok neki, hogy neked egy Mandrake linuxod van, ami az „rpm” csomagokat használja.
nézz kicsit feljebb…….
2005-03-21-19:44 #2009193Na Ti aztán nagy segítségére voltatok. Meghaltatok volna, ha legalább annyit írtok neki, hogy neked egy Mandrake linuxod van, ami az „rpm” csomagokat használja. Egy kezdõnek kell a sikerélmény! Milyen jó dolog, ha a Win után feltelepít egy rpm-es valamit.
Csak fel a fejjel haver, ezek nagyon jó srácok, csak egy rosszabb pillanatban kaptad el õket.
[align=right][snapback]125119[/snapback][/align]Mi nem. Mi történik akkor ha a Slackware 10.1 van neki és a Mandrake hez adunk tanácsot?
(az NEM rpm)2005-03-21-19:47 #2009194Mi nem. Mi történik akkor ha a Slackware 10.1 van neki és a Mandrake hez adunk tanácsot?
(az NEM rpm)
[align=right][snapback]125127[/snapback][/align]Akár lehetne Slackware is, de aki most telepített elõször Linux-ot, szerintem kizárt. Nem beszélve a Windows-os gondolkodásáról. Aki a Slackware-t felrakja, az nem kérdez ilyeneket. De ha tévedek kövezzetek meg! :blush:
2005-03-21-19:56 #2009195Akár lehetne Slackware is, de aki most telepített elõször Linux-ot, szerintem kizárt. Nem beszélve a Windows-os gondolkodásáról. Aki a Slackware-t felrakja, az nem kérdez ilyeneket. De ha tévedek kövezzetek meg! :blush:
[align=right][snapback]125131[/snapback][/align]Azt is írta googlezet és kûzdöt mint hat oroszlán és egy napig tartot.
A Mandrake 1 óra ( a Slacki 2 ha tudja az ember mit csinál)
Ha le írná azt milyen a rendszere vagyegy pár screen shotot kitene a honlapjára és azt be linkelné nekûnk akkor tudnánk szerintem mejik csoportba soroljuk.2005-03-21-20:00 #2009196……………akkor tudnánk szerintem mejik csoportba soroljuk.
[align=right][snapback]125132[/snapback][/align]hogy melyik ? tunning lada 600e-es beruházással csak az esztelenek közé lehet ;-)))))))))
a slack nem volt dvd verzióban tudtommal, mivel több órás küzdelem után sem jött rá az exe lényegére teljesen mind1 milyen disztri…….
de tovább megyek, ha feltepítette és órákig nézegette bármilyen disztri is volt legalább 20 helyen ki van írva hogy DISZTRINEVE-Linux ….marhára odafigyelt, tehát ?
2005-03-21-20:08 #2009197Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de én nehezen hiszem, hogy valakik
felrak egy linuxot és nem tudja, hogy milyen….
Valami „árulkódó jel” csak van, zöldes gyíkos suse-s, vagy kékpingvinescsillagos
mandrake-s, cagy sárgás baglyos uhus, vagy vöröskalapos etc….
Telepítés során is kivétel nélkül ki van írva, meg üvözöl a xxxxlinux ááááá
nem létezik.2005-03-21-20:23 #2009198hogy melyik ? tunning lada 600e-es beruházással csak az esztelenek közé lehet ;-)))))))))
Véleményem szerint a magánügye, hogy mire költi a pénzét!! Ezért senkit nem lehet „leesztelenezni”. Több olyan embert ismerek aki a számítógépe tuningolásában éli ki magát, százezreket beleölve. Az hogy még nem értek vele egyet, azért még nem esztelenezem le. Legfeljebb akkor ha már megittunk együtt 3-4 sört… 🙂
a slack nem volt dvd verzióban tudtommal, mivel több órás küzdelem után sem jött rá az exe lényegére teljesen mind1 milyen disztri……
de tovább megyek, ha feltepítette és órákig nézegette bármilyen disztri is volt legalább 20 helyen ki van írva hogy DISZTRINEVE-Linux ….marhára odafigyelt, tehát ?
[align=right][snapback]125134[/snapback][/align]Te sem jöttél rá mindenre az elején.
2005-03-21-20:38 #2009199vaz_2103
Mikor én kezdtem Linuxozni (1-2 hónapja) úgy kezdtem mint te (pl. hol az .exe). Feltettem egy nagyon hülye kérdést egy másik fórumon úgy, hogy egy percig sem jártam utánna a dolognak (keresés a fórumban + Google). A reakció az volt, hogy nem volt reakció. Azóta senki nem válaszolt rá.
2005-03-21-20:43 #2009200Véleményem szerint a magánügye, hogy mire költi a pénzét!! Ezért senkit nem lehet „leesztelenezni”. Több olyan embert ismerek aki a számítógépe tuningolásában éli ki magát, százezreket beleölve. Az hogy még nem értek vele egyet, azért még nem esztelenezem le. Legfeljebb akkor ha már megittunk együtt 3-4 sört… 🙂
Te sem jöttél rá mindenre az elején. -
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
legutóbbi hsz