120 GB LEPART

Kezdőlap Fórumok SOS! Bajban vagyok 120 GB LEPART

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 23
  • Szerző
    Bejegyzés
    pdx
    Felhasználó

Re

balev
      Felhasználó

Mondjuk ez lehet, nem sos bajban vagyok topikba illik, de:

Ha nem tudtad gparted-del megcsinálni, úgy, hogy adat van rajta, akkor csak bonyolultabb megoldások vannak. Pl. az, hogy egy másik merevlemezre, amin linuxos fs van átmented a cuccokat, dd-vel, vagy rsync-kel. Utána fogod és fdiskkel megcsinálod, majd visszamásolod a rendszert. Még egyiket se használtam (nem kellett eddig), de rsync megtartja a jogosultásgokat is, legalábbis Sany mindig ezt ajánlja.

pdx
        Felhasználó
          balev wrote:
          Mondjuk ez lehet, nem sos bajban vagyok topikba illik, de:

Ha nem tudtad gparted-del megcsinálni, úgy, hogy adat van rajta, akkor csak bonyolultabb megoldások vannak. Pl. az, hogy egy másik merevlemezre, amin linuxos fs van átmented a cuccokat, dd-vel, vagy rsync-kel. Utána fogod és fdiskkel megcsinálod, majd visszamásolod a rendszert. Még egyiket se használtam (nem kellett eddig), de rsync megtartja a jogosultásgokat is, legalábbis Sany mindig ezt ajánlja.

Kösz a segítséget, erre én is gondoltam, de ez sajnos most nem kivitelezhetõ, és nem is annyira létfontosságú..
          Ami meg az SOS topikot illeti, bocs érte, nem akartam új topikot nyitni ezért..

admin
          Adminisztrátor

:blink:”120 GB LEPART

kisbetu
            Felhasználó
              sany wrote:
              Kilyavítanád a cimet!
              kisbetu
              Felhasználó
                sany wrote:
                Mi az a „LEPART
                admin
                Adminisztrátor

De jó vita…
                  A címet sokkos állapotban írtam, nehogy felelõségre vonjatok érte…

admin
                  Adminisztrátor

Ja, és köszönetet mondok a debian-installernek is 😛
                    Egyszerûen nem értem, hogy egy ilyen profi oprendszer telepítõjében CSAK egy teljes-lemezt-felhasználom-nem-is-tájékoztatom-errõl-rendesen-a-felhasználót-majd-leállok-egy-hibaüzenettel típusú partícionáló legyen! Tudom, RTFM, mondjátok csak, de ez röhejes. Még utánanézek…

goraki
                    Felhasználó

Engem is ez tartott vissza a Debian-tól. Azért is van Ubuntum:D

admin
                      Adminisztrátor
                        goraki wrote:
                        Engem is ez tartott vissza a Debian-tól. Azért is van Ubuntum:D

Az a fura, hogy tavaly már telepítettem egyszer, és egy teljesen normális particionáló program jött be. Amúgy nagyon jó operációs rendszer.

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 23
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.