1280*800-as felbontás és UHU-linux

Kezdőlap Fórumok Laptop specifikus problémák 1280*800-as felbontás és UHU-linux

10 bejegyzés megtekintése - 91-100 / 117
  • Szerző
    Bejegyzés
    okoska
    Felhasználó

Helyesbítek.
      Nem via meghajtóval megy, ezt csak írja.
      Mert ha kiveszem a vesa sorokat az xorg.conf fájlból akkor nem indul el mert nem találja a drivert.
      Tehát vesa3d megy .

okoska
      Felhasználó

Helyesbítek.
        Nem via meghajtóval megy, ezt csak írja.
        Mert ha kiveszem a vesa sorokat az xorg.conf fájlból akkor nem indul el mert nem találja a drivert.
        Tehát vesa3d megy .

zoltan22
        Felhasználó
          MóniGM wrote:
          Viszont azért érdekelne, hogy mi az a log, hol van, mit kell benne megnéznem, és esetleg mit kell(ene) átírnom benne – ha kell.

log = naplo

Altalaban egy fajl, amibe egy program kulonbozo informaciokat ir.
          Jelen esetben a /var/log/Xorg.0.log fajlrol van szo.

zoltan22
          Felhasználó
            MóniGM wrote:
            Viszont azért érdekelne, hogy mi az a log, hol van, mit kell benne megnéznem, és esetleg mit kell(ene) átírnom benne – ha kell.

log = naplo

Altalaban egy fajl, amibe egy program kulonbozo informaciokat ir.
            Jelen esetben a /var/log/Xorg.0.log fajlrol van szo.

kisbetu
            Felhasználó

Nem kéne átírni, inkább idecsatolni, hogy elolvasván megleljünk benne esetleges hibákat.

kisbetu
              Felhasználó

Nem kéne átírni, inkább idecsatolni, hogy elolvasván megleljünk benne esetleges hibákat.

MóniGM
                Felhasználó

Kedves okoska!

Köszi a reagálásod, legalább megtudtam, hogy már van újabb verzió.
                  Sajnos a becsatolásodhoz képest az enyém teljesen máshogy néz ki, mivel nálam a 2.0 van fent, amibe belebuheráltam azt a bizonyos sort. 4.gif 
                  De valószínű leszedem a 2.1-es verziót, és bepróbálkozom vele, mert ha a felbontás már jó, jött volna a hangkártya felismertetése – szegény fórumozók, és lehet, hogy az újabb verzió azt is felismeri azonnal. 105.gif 

MóniGM
                  Felhasználó

Kedves okoska!

Köszi a reagálásod, legalább megtudtam, hogy már van újabb verzió.
                    Sajnos a becsatolásodhoz képest az enyém teljesen máshogy néz ki, mivel nálam a 2.0 van fent, amibe belebuheráltam azt a bizonyos sort. 4.gif 
                    De valószínű leszedem a 2.1-es verziót, és bepróbálkozom vele, mert ha a felbontás már jó, jött volna a hangkártya felismertetése – szegény fórumozók, és lehet, hogy az újabb verzió azt is felismeri azonnal. 105.gif 

MóniGM
                    Felhasználó
                      kisbetu wrote:

Csatoltam. : )

MóniGM
                      Felhasználó
                        kisbetu wrote:

Csatoltam. : )

10 bejegyzés megtekintése - 91-100 / 117
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.