1280*800-as felbontás és UHU-linux

Kezdőlap Fórumok Laptop specifikus problémák 1280*800-as felbontás és UHU-linux

10 bejegyzés megtekintése - 101-110 / 117
  • Szerző
    Bejegyzés
    tamsa
    Felhasználó
      MóniGM wrote:
      Kedves okoska!

Köszi a reagálásod, legalább megtudtam, hogy már van újabb verzió.
      Sajnos a becsatolásodhoz képest az enyém teljesen máshogy néz ki, mivel nálam a 2.0 van fent, amibe belebuheráltam azt a bizonyos sort. 4.gif 
      De valószínű leszedem a 2.1-es verziót, és bepróbálkozom vele, mert ha a felbontás már jó, jött volna a hangkártya felismertetése – szegény fórumozók, és lehet, hogy az újabb verzió azt is felismeri azonnal. 105.gif 

2.1 UHU még kiadás előtti állapotban leledzik vannak benne furcsaságok amik problémát okozhatnak.
      éles rendszerhez csak nyugigumival ajánlom ….

tamsa
      Felhasználó
        MóniGM wrote:
        Kedves okoska!

Köszi a reagálásod, legalább megtudtam, hogy már van újabb verzió.
        Sajnos a becsatolásodhoz képest az enyém teljesen máshogy néz ki, mivel nálam a 2.0 van fent, amibe belebuheráltam azt a bizonyos sort. 4.gif 
        De valószínű leszedem a 2.1-es verziót, és bepróbálkozom vele, mert ha a felbontás már jó, jött volna a hangkártya felismertetése – szegény fórumozók, és lehet, hogy az újabb verzió azt is felismeri azonnal. 105.gif 

2.1 UHU még kiadás előtti állapotban leledzik vannak benne furcsaságok amik problémát okozhatnak.
        éles rendszerhez csak nyugigumival ajánlom ….

MóniGM
        Felhasználó

… akkor megvárom a hivatalos verziót… : D

MóniGM
          Felhasználó

… akkor megvárom a hivatalos verziót… : D

kisbetu
            Felhasználó
              MóniGM wrote:
              Csatoltam. : )

Nem vagyok xorg-buherátor, számomra annyi látszik belőle, hogy nagy ívben … kerüli azt a módot, amit hozzáírtál.

kisbetu
              Felhasználó
                MóniGM wrote:
                Csatoltam. : )

Nem vagyok xorg-buherátor, számomra annyi látszik belőle, hogy nagy ívben … kerüli azt a módot, amit hozzáírtál.

MóniGM
                Felhasználó
                  kisbetu wrote:

Na akkor képzelj el engem, én mit értek belőle…

És akkor ne is örüljek annak, hogy már jó a felbontás? Mert a net már jól jelenik meg, a képeket jól nyitja meg, és arra a bizonyos grep-es parancsra azt írja ki, hogy 1280*800.

MóniGM
                  Felhasználó
                    kisbetu wrote:

Na akkor képzelj el engem, én mit értek belőle…

És akkor ne is örüljek annak, hogy már jó a felbontás? Mert a net már jól jelenik meg, a képeket jól nyitja meg, és arra a bizonyos grep-es parancsra azt írja ki, hogy 1280*800.

kisbetu
                    Felhasználó
                      MóniGM wrote:

Az utolsó információk szerint még nem ment.
                      Ez vajon mitől változott meg? Mert valahogy elfelejtettél szólni…

MóniGM wrote:
                      Megcsináltam még egyszer. Elmentettem. Kikapcs-bekapcs. Most az xorg.conf úgy maradt, (csatolom), de még mindig azt írja ki „bacsi2” által írt parancsra, hogy:

root:~# xdpyinfo | grep ‘dimensions:’
                      dimensions: 1024×768 pixels (347×260 millimeters)

Biztos, hogy nem csinálok valamit jól…

kisbetu
                      Felhasználó
                        MóniGM wrote:

Az utolsó információk szerint még nem ment.
                        Ez vajon mitől változott meg? Mert valahogy elfelejtettél szólni…

MóniGM wrote:
                        Megcsináltam még egyszer. Elmentettem. Kikapcs-bekapcs. Most az xorg.conf úgy maradt, (csatolom), de még mindig azt írja ki „bacsi2” által írt parancsra, hogy:

root:~# xdpyinfo | grep ‘dimensions:’
                        dimensions: 1024×768 pixels (347×260 millimeters)

Biztos, hogy nem csinálok valamit jól…

10 bejegyzés megtekintése - 101-110 / 117
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.