1280*800-as felbontás és UHU-linux

Kezdőlap Fórumok Laptop specifikus problémák 1280*800-as felbontás és UHU-linux

7 bejegyzés megtekintése - 111-117 / 117
  • Szerző
    Bejegyzés
    Névtelen

Pedig írta:

Viszont örömmel jelentem be, hogy sikerült valahogy megoldani! Kitörölgettem a frekvencia jelölő _80-as számokat a Modeline sorokból és a Screen-hez másolt paraméterekből is (mert a többi sornál sem volt ott – biztos eredetileg is így kellett volna beírnom, dehát ha nem értek hozzá, akkor nem értek hozzá), és minden szuperál.

🙂

Névtelen

Pedig írta:

Viszont örömmel jelentem be, hogy sikerült valahogy megoldani! Kitörölgettem a frekvencia jelölő _80-as számokat a Modeline sorokból és a Screen-hez másolt paraméterekből is (mert a többi sornál sem volt ott – biztos eredetileg is így kellett volna beírnom, dehát ha nem értek hozzá, akkor nem értek hozzá), és minden szuperál.

🙂

MóniGM
        Felhasználó

Igen-igen, írtam!

Éreztem én, hogy nem kellett volna már arra a log-ozásra rákérdezni… csak megzavartalak. 46.gif 

MóniGM
          Felhasználó

Igen-igen, írtam!

Éreztem én, hogy nem kellett volna már arra a log-ozásra rákérdezni… csak megzavartalak. 46.gif 

kisbetu
            Felhasználó

Oké, én voltam felületes.

kisbetu
              Felhasználó

Oké, én voltam felületes.

csaba
                Felhasználó

Sziasztok!

Amilo Li 1705-ös gépem van, amin UHU-Linuxot használok. Viszont fogalmam nincs róla, hogy be lehet-e állítani ezzel a linux-szal a 1280*800-as felbontást. (Via chrome 9 HCTM DX9)

Tud valaki valami segítséget adni?

Újratelepítettem a programot, de csak 1280*960-as felbontást találtam a felajánlott lehetőségek között.

Szóval nem tudom, hogy keressek más programot (pl. Ubuntu), ami felismeri, vagy van remény?

(Egyébként érdekelne, hogy nincs valami olyan hely, ahova el lehet vinni az ilyen lúzer kezdőknek a gépét, hogy ott pénzért beállítsa egy profi linux-programozó? – mert még van más gondom is ám.  46.gif  )

Köszönöm a választ!

7 bejegyzés megtekintése - 111-117 / 117
                • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.