Kezdőlap › Fórumok › Vegyes gondok › 1,5 év Ubuntu után váltás… De mire?
- This topic has 204 hozzászólás, 14 résztvevő, and was last updated 16 years, 11 months telt el by
Macskajancsi.
-
SzerzőBejegyzés
-
2008-07-23-20:26 #2168087rembutgood wrote:Én próbáltam a hálókártyánál és bizony ő még lezárás előtt megnézte a netet.
Egy
Kettő
Én soha nem veszek föl repot se ubuntu, se suse alatt. Tehár nem csak net beállítás előtt, még utánna sem veszek föl telepítő forrást!!!
Úgy telepítek, hogy én se be nem klikkelek semmit, se be nem írok egy darab címet se!!!
Ezek a kőkemény puszta TÉNYEK!!! >:(
rembutgood wrote:és nem csak, hogy ellenőrizte a netet „háló kártyánál” de mikor nem találta kapcsolatot kilépett és semmissé vált a beállítás.Na!
Na.
Két süket beszélget:
-Horgászni mész?
-Nem, horgászni megyek.
-Ja, azt hittem, horgászni mész.Egyébként egyre jobban égeted magad.
Engem nem zavar.(Na!)
2008-07-23-20:26 #2168088rembutgood wrote:Én próbáltam a hálókártyánál és bizony ő még lezárás előtt megnézte a netet.Egy
Kettő
Én soha nem veszek föl repot se ubuntu, se suse alatt. Tehár nem csak net beállítás előtt, még utánna sem veszek föl telepítő forrást!!!
Úgy telepítek, hogy én se be nem klikkelek semmit, se be nem írok egy darab címet se!!!
Ezek a kőkemény puszta TÉNYEK!!! >:(
rembutgood wrote:és nem csak, hogy ellenőrizte a netet „háló kártyánál” de mikor nem találta kapcsolatot kilépett és semmissé vált a beállítás.Na!
Na.
Két süket beszélget:
-Horgászni mész?
-Nem, horgászni megyek.
-Ja, azt hittem, horgászni mész.Egyébként egyre jobban égeted magad.
Engem nem zavar.(Na!)
2008-07-23-20:30 #2168089Üdv!
Gondoltam beszámolok tapasztalatokról.
Feltettem Suse-t meg Debiant. A kettőt tesztelem. Jelenleg Debian alatt vagyok, mert Suse alatt nem sikerült beizzítanom a vezeték nélküli hálókártyámat és a család kérésére elköltöztem a router mellől, szal most Debian van, igazából a Suse barátságosabb(a hálókártyás probléma ellenére is – valszeg meg fogom találni a megoldást), csak egy kérdés, talán tud valaki segíteni. Ha Gnome alatt eltüntetem azt a hight-tech menüt, és visszaállítom a hármas Gnome-menüt, van valami gyors mód, hogy a menüpontokon belüli almenüket eltüntessem? (Mint Debianban) vagy alacarte és kézi állítgatás?2008-07-23-20:30 #2168090Üdv!
Feltettem Suse-t meg Debiant. A kettőt tesztelem. Jelenleg Debian alatt vagyok, mert Suse alatt nem sikerült beizzítanom a vezeték nélküli hálókártyámat és a család kérésére elköltöztem a router mellől, szal most Debian van, igazából a Suse barátságosabb(a hálókártyás probléma ellenére is – valszeg meg fogom találni a megoldást), csak egy kérdés, talán tud valaki segíteni. Ha Gnome alatt eltüntetem azt a hight-tech menüt, és visszaállítom a hármas Gnome-menüt, van valami gyors mód, hogy a menüpontokon belüli almenüket eltüntessem? (Mint Debianban) vagy alacarte és kézi állítgatás?2008-07-23-20:34 #2168091Igen ahogy idéztél ugyan azt mondtam el. Szerintem te nem bírod elviselni, hogy nállam ez így volt.
Amúgy meg lehet, hogy égek, de nyúljunk vissza egy x-aktás bölcsességhez: „Őrült, mert rémeket lát, vagy megőrült attól amit látott.”
Lehet, hogy nagyobb tudású vagy nállam, ami engem nem zavar, de ha bele szakadsz is én nálam ez így volt és az idegesít a legjobban, hogy egy közösségi forumon nem bírsz rá megfelelni – főleg, hogy az álltalad istenített disztribúcióra vonatkozik ez a kis hiba ellentétben a divat ubuntuval. 😀
2008-07-23-20:34 #2168092Igen ahogy idéztél ugyan azt mondtam el. Szerintem te nem bírod elviselni, hogy nállam ez így volt.
Amúgy meg lehet, hogy égek, de nyúljunk vissza egy x-aktás bölcsességhez: „Őrült, mert rémeket lát, vagy megőrült attól amit látott.”
Lehet, hogy nagyobb tudású vagy nállam, ami engem nem zavar, de ha bele szakadsz is én nálam ez így volt és az idegesít a legjobban, hogy egy közösségi forumon nem bírsz rá megfelelni – főleg, hogy az álltalad istenített disztribúcióra vonatkozik ez a kis hiba ellentétben a divat ubuntuval. 😀
2008-07-23-20:38 #2168093csc wrote:Üdv!
Feltettem Suse-t meg Debiant. A kettőt tesztelem. Jelenleg Debian alatt vagyok, mert Suse alatt nem sikerült beizzítanom a vezeték nélküli hálókártyámat és a család kérésére elköltöztem a router mellől, szal most Debian van, igazából a Suse barátságosabb(a hálókártyás probléma ellenére is – valszeg meg fogom találni a megoldást), csak egy kérdés, talán tud valaki segíteni. Ha Gnome alatt eltüntetem azt a hight-tech menüt, és visszaállítom a hármas Gnome-menüt, van valami gyors mód, hogy a menüpontokon belüli almenüket eltüntessem? (Mint Debianban) vagy alacarte és kézi állítgatás?Mivel rácuppantam a témára („1,5 év Ubuntu után váltás… De mire?”), a következőket tudom mondani:
1. Ez nem az a topik. ;D
2. Nem használok gnómot.
Összegzés:
– ha érdemi választ szeretnél (kivéve, ha a hozzászólásomból rájöttél a megoldásra :)), akkor nyiss topikot a süsü szekcióban.
Ebbe a topikba jelenleg flémelni járunk, tehát aki tudna válaszolni, nem ezt olvassa….
Ha a hálókártyád esetében is segítségre vágysz, az általad nyitott új topikban (suse!!!) majd említsd meg esetleg a típusát.
Az enyém megy. (Találós kérdés: milyen wlan kártyám van?)2008-07-23-20:38 #2168094csc wrote:Üdv!
Feltettem Suse-t meg Debiant. A kettőt tesztelem. Jelenleg Debian alatt vagyok, mert Suse alatt nem sikerült beizzítanom a vezeték nélküli hálókártyámat és a család kérésére elköltöztem a router mellől, szal most Debian van, igazából a Suse barátságosabb(a hálókártyás probléma ellenére is – valszeg meg fogom találni a megoldást), csak egy kérdés, talán tud valaki segíteni. Ha Gnome alatt eltüntetem azt a hight-tech menüt, és visszaállítom a hármas Gnome-menüt, van valami gyors mód, hogy a menüpontokon belüli almenüket eltüntessem? (Mint Debianban) vagy alacarte és kézi állítgatás?Mivel rácuppantam a témára („1,5 év Ubuntu után váltás… De mire?”), a következőket tudom mondani:
1. Ez nem az a topik. ;D
2. Nem használok gnómot.
Összegzés:
– ha érdemi választ szeretnél (kivéve, ha a hozzászólásomból rájöttél a megoldásra :)), akkor nyiss topikot a süsü szekcióban.
Ebbe a topikba jelenleg flémelni járunk, tehát aki tudna válaszolni, nem ezt olvassa….
Ha a hálókártyád esetében is segítségre vágysz, az általad nyitott új topikban (suse!!!) majd említsd meg esetleg a típusát.
Az enyém megy. (Találós kérdés: milyen wlan kártyám van?)2008-07-23-20:42 #2168095rembutgood wrote:Szerintem te nem bírod elviselni, hogy nállam ez így volt.Az én SuSÉ-s, SUSÉ-s és openSUSÉ-s tapasztalataim szerint nem lehetett úgy.
De mivel a te géped, a te tapasztalatod, csak egyet tehetek: legyintek.2008-07-23-20:42 #2168096rembutgood wrote:Szerintem te nem bírod elviselni, hogy nállam ez így volt.Az én SuSÉ-s, SUSÉ-s és openSUSÉ-s tapasztalataim szerint nem lehetett úgy.
De mivel a te géped, a te tapasztalatod, csak egyet tehetek: legyintek. -
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
legutóbbi hsz