Kezdőlap › Fórumok › Vegyes gondok › 1,5 év Ubuntu után váltás… De mire?
- This topic has 204 hozzászólás, 14 résztvevő, and was last updated 16 years, 11 months telt el by
Macskajancsi.
-
SzerzőBejegyzés
-
2008-07-23-21:07 #2168107rembutgood wrote:Én próbáltam a hálókártyánál és bizony ő még lezárás előtt megnézte a netet.
Egy
Kettő
Én soha nem veszek föl repot se ubuntu, se suse alatt. Tehár nem csak net beállítás előtt, még utánna sem veszek föl telepítő forrást!!!
Úgy telepítek, hogy én se be nem klikkelek semmit, se be nem írok egy darab címet se!!!
Ezek a kőkemény puszta TÉNYEK!!! >:(
Melyik típusú suséről mondod ezeket?
2008-07-23-21:07 #2168108rembutgood wrote:Én próbáltam a hálókártyánál és bizony ő még lezárás előtt megnézte a netet.Egy
Kettő
Én soha nem veszek föl repot se ubuntu, se suse alatt. Tehár nem csak net beállítás előtt, még utánna sem veszek föl telepítő forrást!!!
Úgy telepítek, hogy én se be nem klikkelek semmit, se be nem írok egy darab címet se!!!
Ezek a kőkemény puszta TÉNYEK!!! >:(
Melyik típusú suséről mondod ezeket?
2008-07-23-21:07 #2168109rembutgood wrote:Az előbb írtam, hogy telepítés után – a nélkül, hogy én bármiféle telepítő forrást be írnék vagy egyáltalán be klikkelnék – bemegyek a yast telepítőjébe, vagy ubin a synapticba és leszedem a blendert. Mondom a nélkül, hogy én akár csak a telepítési források közelébe kerülnék.Bocsi, lehet, hogy az én hibám, de nálam eddig minden Ubuntu telepítés után repónak csak a telepítő CD/DVD van, és asszem, bár a sources.list -be nem kell felvenni a repókat, de egy sudo apt-get update kell, mielőtt nekiállnál telepíteni.
2008-07-23-21:07 #2168110rembutgood wrote:Az előbb írtam, hogy telepítés után – a nélkül, hogy én bármiféle telepítő forrást be írnék vagy egyáltalán be klikkelnék – bemegyek a yast telepítőjébe, vagy ubin a synapticba és leszedem a blendert. Mondom a nélkül, hogy én akár csak a telepítési források közelébe kerülnék.Bocsi, lehet, hogy az én hibám, de nálam eddig minden Ubuntu telepítés után repónak csak a telepítő CD/DVD van, és asszem, bár a sources.list -be nem kell felvenni a repókat, de egy sudo apt-get update kell, mielőtt nekiállnál telepíteni.
2008-07-23-21:08 #2168111rembutgood wrote:De legközelebbi telepítésnél csinálok néhány screenshotot a szűz rendszer telepítési források ablakáról, hagy ámuljatok.Na végre egy érdemi hozzászólás a témában.
(1,5 év Ubuntu után váltás… De mire?) ;D2008-07-23-21:08 #2168112rembutgood wrote:De legközelebbi telepítésnél csinálok néhány screenshotot a szűz rendszer telepítési források ablakáról, hagy ámuljatok.Na végre egy érdemi hozzászólás a témában.
(1,5 év Ubuntu után váltás… De mire?) ;D2008-07-23-21:09 #2168113rembutgood wrote:Na most ahogy te állítod, ha alapból nincs felvéve, és nekem kell felvenni, vagy be jelölni, akkor net beállítás után, hogy a francba tudok programokat leszedni a repoból?Kérlek erre válaszolj!
Sehogy, max a dvd-ről tolja fel, ami bent van a meghajtóban…. 🙂 Most tettem én is fel (2 hete) próba gyanánt a süsü 11-est (warez verzió) és bizony magától nincs más telepítési forrás csak a dvd. Szidtam is a kézzel klikkelgetős megoldás miatt. Debian alatt már telepítés közben csatizik a, ha engeded és ha tud, ugye. Gondolom ubi alatt dettó…
2008-07-23-21:09 #2168114rembutgood wrote:Na most ahogy te állítod, ha alapból nincs felvéve, és nekem kell felvenni, vagy be jelölni, akkor net beállítás után, hogy a francba tudok programokat leszedni a repoból?Kérlek erre válaszolj!
Sehogy, max a dvd-ről tolja fel, ami bent van a meghajtóban…. 🙂 Most tettem én is fel (2 hete) próba gyanánt a süsü 11-est (warez verzió) és bizony magától nincs más telepítési forrás csak a dvd. Szidtam is a kézzel klikkelgetős megoldás miatt. Debian alatt már telepítés közben csatizik a, ha engeded és ha tud, ugye. Gondolom ubi alatt dettó…
2008-07-23-21:09 #2168115csc wrote:Bocsi, lehet, hogy az én hibám, de nálam eddig minden Ubuntu telepítés után repónak csak a telepítő CD/DVD van, és asszem, bár a sources.list -be nem kell felvenni a repókat, de egy sudo apt-get update kell, mielőtt nekiállnál telepíteni.Igen ez a te hibád, mert odafigyelsz arra, amit csinálsz.
2008-07-23-21:09 #2168116csc wrote:Bocsi, lehet, hogy az én hibám, de nálam eddig minden Ubuntu telepítés után repónak csak a telepítő CD/DVD van, és asszem, bár a sources.list -be nem kell felvenni a repókat, de egy sudo apt-get update kell, mielőtt nekiállnál telepíteni.Igen ez a te hibád, mert odafigyelsz arra, amit csinálsz.
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
legutóbbi hsz