1,5 év Ubuntu után váltás… De mire?

Kezdőlap Fórumok Vegyes gondok 1,5 év Ubuntu után váltás… De mire?

10 bejegyzés megtekintése - 121-130 / 205
  • Szerző
    Bejegyzés
    pomm
    Felhasználó

most már ne etessük…

pomm
      Felhasználó

most már ne etessük…

kisbetu
        Felhasználó
          pomm wrote:
          Sehogy, max a dvd-ről tolja fel, ami bent van a meghajtóban…. 🙂

Azt meg ugye meghallja, aki ott van a gép mellett. Agyilag.

kisbetu
          Felhasználó
            pomm wrote:
            Sehogy, max a dvd-ről tolja fel, ami bent van a meghajtóban…. 🙂

Azt meg ugye meghallja, aki ott van a gép mellett. Agyilag.

rembutgood
            Felhasználó

Nem nekem volt kérdésem, hanem nektek. Kicsit elfáradtam, regenerálódnom kell.

Amúgy meg ne feledjétek: „Őrült, mert rémeket lát, vagy megőrült attól, amit látott?”

rembutgood
              Felhasználó

Nem nekem volt kérdésem, hanem nektek. Kicsit elfáradtam, regenerálódnom kell.

Amúgy meg ne feledjétek: „Őrült, mert rémeket lát, vagy megőrült attól, amit látott?”

Macskajancsi
                Felhasználó
                  rembutgood wrote:
                  Nem nekem volt kérdésem, hanem nektek.

Így is lehet mondani.
                  Te nem kérdeztél, hanem állítottál olyan dolgokat, amikre néhányan felkaptuk a fejünket, mint egy oldalba rúgott ló.

Szerencsére azért általában tisztában vagyunk azzal, hogyan lehet egy hálókártyához fix ip-címet rendelni internetelérés és különböző programcsomagok letöltése nélkül.
                  Pontosítok: azt nem tudjuk (legalábbis én nem), hogy hogyan lehet fix ip-t adni egy kártyának internetelérési feltétellel, és milyen programok szükségesek ehhez?

rembutgood wrote:
                  Kérlek erre válaszolj!
                  Macskajancsi
                  Felhasználó
                    rembutgood wrote:
                    Nem nekem volt kérdésem, hanem nektek.

Így is lehet mondani.
                    Te nem kérdeztél, hanem állítottál olyan dolgokat, amikre néhányan felkaptuk a fejünket, mint egy oldalba rúgott ló.

Szerencsére azért általában tisztában vagyunk azzal, hogyan lehet egy hálókártyához fix ip-címet rendelni internetelérés és különböző programcsomagok letöltése nélkül.
                    Pontosítok: azt nem tudjuk (legalábbis én nem), hogy hogyan lehet fix ip-t adni egy kártyának internetelérési feltétellel, és milyen programok szükségesek ehhez?

rembutgood wrote:
                    Kérlek erre válaszolj!
                    csc
                    Felhasználó

semmiképp nem akarom, hogy úgy tűnjön, hogy olyan témában okoskodok, amihez fogalmam nincs, de ma délután a suse telepítés közben(után?) feladjánlotta a hálózati beállítások résznél, hogy teszteli az internet kapcsolatot és letölti a legfrissebb kiadási jegyzeteket és megnézi van-e elérhető firssítés. Én ezt a lépést kihagytam, így később kellett kézzel felvennem tárolókat, de ha végrehajtom a kapcsolati tesztet, akkor ahhoz, hogy ellenőrizze a frissítéseket, szerintem felvesz tárolókat… vagy nem?

csc
                      Felhasználó

semmiképp nem akarom, hogy úgy tűnjön, hogy olyan témában okoskodok, amihez fogalmam nincs, de ma délután a suse telepítés közben(után?) feladjánlotta a hálózati beállítások résznél, hogy teszteli az internet kapcsolatot és letölti a legfrissebb kiadási jegyzeteket és megnézi van-e elérhető firssítés. Én ezt a lépést kihagytam, így később kellett kézzel felvennem tárolókat, de ha végrehajtom a kapcsolati tesztet, akkor ahhoz, hogy ellenőrizze a frissítéseket, szerintem felvesz tárolókat… vagy nem?

10 bejegyzés megtekintése - 121-130 / 205
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.