1,5 év Ubuntu után váltás… De mire?

Kezdőlap Fórumok Vegyes gondok 1,5 év Ubuntu után váltás… De mire?

10 bejegyzés megtekintése - 151-160 / 205
  • Szerző
    Bejegyzés
    Macskajancsi
    Felhasználó
      rembutgood wrote:
      Mégegyszer mondom 10.3-nál  telepítés közben hardver konfigurálásánál beállíthattam a kapcsolatot 11.0-nál ezzel nem találkoztam.

Pedig ott van.  ;D
      Úgyhogy ez (is) öngól.

rembutgood wrote:
      Én azt hiszem, hogy az én becsületemnek elég az, hogy elismerted, hogy ilyennel még nem találkoztál. Ezt itt hagyjuk abba, mert fölösleges mindennemű szófecsérlés és tekintsük lezártnak a témát.

Nem lehetek eléggé felkészült a felhasználói hibákkal szemben.
      A „számítógéphez értők” rendkívül leleményesek tudnak lenni.  🙂 🙂 🙂

Macskajancsi
      Felhasználó
        rembutgood wrote:
        Mégegyszer mondom 10.3-nál  telepítés közben hardver konfigurálásánál beállíthattam a kapcsolatot 11.0-nál ezzel nem találkoztam.

Pedig ott van.  ;D
        Úgyhogy ez (is) öngól.

rembutgood wrote:
        Én azt hiszem, hogy az én becsületemnek elég az, hogy elismerted, hogy ilyennel még nem találkoztál. Ezt itt hagyjuk abba, mert fölösleges mindennemű szófecsérlés és tekintsük lezártnak a témát.

Nem lehetek eléggé felkészült a felhasználói hibákkal szemben.
        A „számítógéphez értők” rendkívül leleményesek tudnak lenni.  🙂 🙂 🙂

rembutgood
        Felhasználó

Jánosom, most mondom el utoljára.

Többször is telepítettem 11-et laptopra, meg az asztali gépre is. Hidd el nekem nem vagyok vak és bizony (NÁLAM) nem volt a telepítés végén külön a hadver konfigurálásnál fölajánlás a hálózat beállítására – míg a 10.3-nál volt. A NÁLAM-mal azt akartam érzékeltetni, hogy nem az én agyamban, a vízióimban, hanem a szemem láttára, – már pedig úgy tudom még nem őrültem meg (eddig) – nem volt/nem láttam ilyet és ezt kézpénznek veheted.

Nem tudom, miért van ez itt másként, hogy ez az Isten, vagy az ördög műve-e, hogy valami gonosz ármány megtévesztés, vagy halucináció, de én csak azt írtam le alább is és tegnap is amit újfent megismétlek: A SAJÁT KÉT SZEMEMMEL TAPASZTALTAM.

Ehhez nem tudok többet/jobbat hozzáfűzni, elbeszélgethetnénk róla órákig akkor se jutnánk dűlőre. De elhiheted, hogy nem hazudok.

rembutgood
          Felhasználó

Jánosom, most mondom el utoljára.

Többször is telepítettem 11-et laptopra, meg az asztali gépre is. Hidd el nekem nem vagyok vak és bizony (NÁLAM) nem volt a telepítés végén külön a hadver konfigurálásnál fölajánlás a hálózat beállítására – míg a 10.3-nál volt. A NÁLAM-mal azt akartam érzékeltetni, hogy nem az én agyamban, a vízióimban, hanem a szemem láttára, – már pedig úgy tudom még nem őrültem meg (eddig) – nem volt/nem láttam ilyet és ezt kézpénznek veheted.

Nem tudom, miért van ez itt másként, hogy ez az Isten, vagy az ördög műve-e, hogy valami gonosz ármány megtévesztés, vagy halucináció, de én csak azt írtam le alább is és tegnap is amit újfent megismétlek: A SAJÁT KÉT SZEMEMMEL TAPASZTALTAM.

Ehhez nem tudok többet/jobbat hozzáfűzni, elbeszélgethetnénk róla órákig akkor se jutnánk dűlőre. De elhiheted, hogy nem hazudok.

Macskajancsi
            Felhasználó
              rembutgood wrote:
              Többször is telepítettem 11-et laptopra, meg az asztali gépre is. Hidd el nekem nem vagyok vak és bizony (NÁLAM) nem volt a telepítés végén külön a hadver konfigurálásnál fölajánlás a hálózat beállítására – míg a 10.3-nál volt.

Ismétlem: ez a süsülinuxban nem bug, hanem direkt a te számodra kifejlesztett ficsőr.  🙂
              Vagy rossz warez verziót töltöttél le. (Mondd csak, nem az M$-től vetted? Mert azok képesek ilyen gazságra.)

DE OTT VAN A TELEPÍTÉS VÉGÉN A HARDVERBEÁLLÍTÁSOKBAN A HÁLÓKÁRTYA.

(Ennél hangosabban nem tudom mondani.  ;D ;D ;D)

Macskajancsi
              Felhasználó
                rembutgood wrote:
                Többször is telepítettem 11-et laptopra, meg az asztali gépre is. Hidd el nekem nem vagyok vak és bizony (NÁLAM) nem volt a telepítés végén külön a hadver konfigurálásnál fölajánlás a hálózat beállítására – míg a 10.3-nál volt.

Ismétlem: ez a süsülinuxban nem bug, hanem direkt a te számodra kifejlesztett ficsőr.  🙂
                Vagy rossz warez verziót töltöttél le. (Mondd csak, nem az M$-től vetted? Mert azok képesek ilyen gazságra.)

DE OTT VAN A TELEPÍTÉS VÉGÉN A HARDVERBEÁLLÍTÁSOKBAN A HÁLÓKÁRTYA.

kisbetu
                Felhasználó
                  Macskajancsi wrote:

Lassan mondjad, hogy én is megértsem.

kisbetu
                  Felhasználó
                    Macskajancsi wrote:

Macskajancsi
                    Felhasználó
                      kisbetu wrote:

Ahogy óhajtod.  🙂

D E  O T T  V A N  A  T E L E P Í T É S  V É G É N  A  H A R D V E R B E Á L L Í T Á S O K B A N  A  H Á L Ó K Á R T Y A.

(Ez most lassú is volt, meg hangos is.)

Macskajancsi
                      Felhasználó
                        kisbetu wrote:

Ahogy óhajtod.  🙂

D E  O T T  V A N  A  T E L E P Í T É S  V É G É N  A  H A R D V E R B E Á L L Í T Á S O K B A N  A  H Á L Ó K Á R T Y A.

(Ez most lassú is volt, meg hangos is.)

10 bejegyzés megtekintése - 151-160 / 205
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.