Kezdőlap › Fórumok › Vegyes gondok › 1,5 év Ubuntu után váltás… De mire?
- This topic has 204 hozzászólás, 14 résztvevő, and was last updated 16 years, 11 months telt el by
Macskajancsi.
-
SzerzőBejegyzés
-
2008-07-24-12:25 #2168147rembutgood wrote:Mégegyszer mondom 10.3-nál telepítés közben hardver konfigurálásánál beállíthattam a kapcsolatot 11.0-nál ezzel nem találkoztam.
Pedig ott van. ;D
Úgyhogy ez (is) öngól.rembutgood wrote:Én azt hiszem, hogy az én becsületemnek elég az, hogy elismerted, hogy ilyennel még nem találkoztál. Ezt itt hagyjuk abba, mert fölösleges mindennemű szófecsérlés és tekintsük lezártnak a témát.Nem lehetek eléggé felkészült a felhasználói hibákkal szemben.
A „számítógéphez értők” rendkívül leleményesek tudnak lenni. 🙂 🙂 🙂2008-07-24-12:25 #2168148rembutgood wrote:Mégegyszer mondom 10.3-nál telepítés közben hardver konfigurálásánál beállíthattam a kapcsolatot 11.0-nál ezzel nem találkoztam.Pedig ott van. ;D
Úgyhogy ez (is) öngól.rembutgood wrote:Én azt hiszem, hogy az én becsületemnek elég az, hogy elismerted, hogy ilyennel még nem találkoztál. Ezt itt hagyjuk abba, mert fölösleges mindennemű szófecsérlés és tekintsük lezártnak a témát.Nem lehetek eléggé felkészült a felhasználói hibákkal szemben.
A „számítógéphez értők” rendkívül leleményesek tudnak lenni. 🙂 🙂 🙂2008-07-24-14:03 #2168149Jánosom, most mondom el utoljára.
Többször is telepítettem 11-et laptopra, meg az asztali gépre is. Hidd el nekem nem vagyok vak és bizony (NÁLAM) nem volt a telepítés végén külön a hadver konfigurálásnál fölajánlás a hálózat beállítására – míg a 10.3-nál volt. A NÁLAM-mal azt akartam érzékeltetni, hogy nem az én agyamban, a vízióimban, hanem a szemem láttára, – már pedig úgy tudom még nem őrültem meg (eddig) – nem volt/nem láttam ilyet és ezt kézpénznek veheted.
Nem tudom, miért van ez itt másként, hogy ez az Isten, vagy az ördög műve-e, hogy valami gonosz ármány megtévesztés, vagy halucináció, de én csak azt írtam le alább is és tegnap is amit újfent megismétlek: A SAJÁT KÉT SZEMEMMEL TAPASZTALTAM.
Ehhez nem tudok többet/jobbat hozzáfűzni, elbeszélgethetnénk róla órákig akkor se jutnánk dűlőre. De elhiheted, hogy nem hazudok.
2008-07-24-14:03 #2168150Jánosom, most mondom el utoljára.
Többször is telepítettem 11-et laptopra, meg az asztali gépre is. Hidd el nekem nem vagyok vak és bizony (NÁLAM) nem volt a telepítés végén külön a hadver konfigurálásnál fölajánlás a hálózat beállítására – míg a 10.3-nál volt. A NÁLAM-mal azt akartam érzékeltetni, hogy nem az én agyamban, a vízióimban, hanem a szemem láttára, – már pedig úgy tudom még nem őrültem meg (eddig) – nem volt/nem láttam ilyet és ezt kézpénznek veheted.
Nem tudom, miért van ez itt másként, hogy ez az Isten, vagy az ördög műve-e, hogy valami gonosz ármány megtévesztés, vagy halucináció, de én csak azt írtam le alább is és tegnap is amit újfent megismétlek: A SAJÁT KÉT SZEMEMMEL TAPASZTALTAM.
Ehhez nem tudok többet/jobbat hozzáfűzni, elbeszélgethetnénk róla órákig akkor se jutnánk dűlőre. De elhiheted, hogy nem hazudok.
2008-07-24-15:18 #2168151rembutgood wrote:Többször is telepítettem 11-et laptopra, meg az asztali gépre is. Hidd el nekem nem vagyok vak és bizony (NÁLAM) nem volt a telepítés végén külön a hadver konfigurálásnál fölajánlás a hálózat beállítására – míg a 10.3-nál volt.Ismétlem: ez a süsülinuxban nem bug, hanem direkt a te számodra kifejlesztett ficsőr. 🙂
Vagy rossz warez verziót töltöttél le. (Mondd csak, nem az M$-től vetted? Mert azok képesek ilyen gazságra.)DE OTT VAN A TELEPÍTÉS VÉGÉN A HARDVERBEÁLLÍTÁSOKBAN A HÁLÓKÁRTYA.
(Ennél hangosabban nem tudom mondani. ;D ;D ;D)
2008-07-24-15:18 #2168152rembutgood wrote:Többször is telepítettem 11-et laptopra, meg az asztali gépre is. Hidd el nekem nem vagyok vak és bizony (NÁLAM) nem volt a telepítés végén külön a hadver konfigurálásnál fölajánlás a hálózat beállítására – míg a 10.3-nál volt.Ismétlem: ez a süsülinuxban nem bug, hanem direkt a te számodra kifejlesztett ficsőr. 🙂
Vagy rossz warez verziót töltöttél le. (Mondd csak, nem az M$-től vetted? Mert azok képesek ilyen gazságra.)DE OTT VAN A TELEPÍTÉS VÉGÉN A HARDVERBEÁLLÍTÁSOKBAN A HÁLÓKÁRTYA.
(Ennél hangosabban nem tudom mondani. ;D ;D ;D)
2008-07-24-15:20 #2168153Macskajancsi wrote:(Ennél hangosabban nem tudom mondani. ;D ;D ;D)Lassan mondjad, hogy én is megértsem.
2008-07-24-15:20 #2168154Macskajancsi wrote:(Ennél hangosabban nem tudom mondani. ;D ;D ;D)Lassan mondjad, hogy én is megértsem.
2008-07-24-15:26 #2168155kisbetu wrote:Lassan mondjad, hogy én is megértsem.Ahogy óhajtod. 🙂
D E O T T V A N A T E L E P Í T É S V É G É N A H A R D V E R B E Á L L Í T Á S O K B A N A H Á L Ó K Á R T Y A.
(Ez most lassú is volt, meg hangos is.)
2008-07-24-15:26 #2168156kisbetu wrote:Lassan mondjad, hogy én is megértsem.Ahogy óhajtod. 🙂
D E O T T V A N A T E L E P Í T É S V É G É N A H A R D V E R B E Á L L Í T Á S O K B A N A H Á L Ó K Á R T Y A.
(Ez most lassú is volt, meg hangos is.)
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
legutóbbi hsz