1,5 év Ubuntu után váltás… De mire?

Kezdőlap Fórumok Vegyes gondok 1,5 év Ubuntu után váltás… De mire?

10 bejegyzés megtekintése - 171-180 / 205
  • Szerző
    Bejegyzés
    Macskajancsi
    Felhasználó
      strapal wrote:
      (És miért nem zavar senkit hogy prostituáltul nem arról van szó ebben a topikban, amelyre a topikcíme utal? Hol vannak a felszólítások, hogy a problémáid miatt niyss új topikot az arra utaló címmel?) 🙂

Macskajancsi wrote:
      Ebbe a topikba jelenleg flémelni járunk,….

Egyébként volt értelmes kérdés is a topikban, annak szóltam, hogy nyisson újat….

Macskajancsi
      Felhasználó
        strapal wrote:
        (És miért nem zavar senkit hogy prostituáltul nem arról van szó ebben a topikban, amelyre a topikcíme utal? Hol vannak a felszólítások, hogy a problémáid miatt niyss új topikot az arra utaló címmel?) 🙂

Macskajancsi wrote:
        Ebbe a topikba jelenleg flémelni járunk,….

Egyébként volt értelmes kérdés is a topikban, annak szóltam, hogy nyisson újat….

rembutgood
        Felhasználó

Azt írtam, hogy süsü alatt nem ment grafikusan(!) a net beállítás, de mint említettem ennek van egy ifconfig parancsos módozata, meg egy fájlszerkesztős módozata, tehát tárgytalan, csupán azért írom, hogy aki nem ismeri ezeket mert először lát linuxot és………

Nem mondtam/kértem, hogy valaki is segítsen nem ezért írtam. A repos dolgot meg kérve-kéretlenül macskajancsinak be kellett ismernie.

Minek nézzek akkor utánna?

Egyébként meg az nyisson új topicot akinek problémája van. Nekem nem volt. Én csak vitába bonyolódtam egyí distro álltalam vélt érdekességéről. Egyebek mellett meg volt a körünkben egy-két admin, akinek talán ez felelőssége lett volna, de ők ugyan úgy védték az igazukat mint én.

Nehogy már az én lelkemen száradjon az egész.

rembutgood
          Felhasználó

Azt írtam, hogy süsü alatt nem ment grafikusan(!) a net beállítás, de mint említettem ennek van egy ifconfig parancsos módozata, meg egy fájlszerkesztős módozata, tehát tárgytalan, csupán azért írom, hogy aki nem ismeri ezeket mert először lát linuxot és………

Nem mondtam/kértem, hogy valaki is segítsen nem ezért írtam. A repos dolgot meg kérve-kéretlenül macskajancsinak be kellett ismernie.

Minek nézzek akkor utánna?

Egyébként meg az nyisson új topicot akinek problémája van. Nekem nem volt. Én csak vitába bonyolódtam egyí distro álltalam vélt érdekességéről. Egyebek mellett meg volt a körünkben egy-két admin, akinek talán ez felelőssége lett volna, de ők ugyan úgy védték az igazukat mint én.

Nehogy már az én lelkemen száradjon az egész.

rembutgood
            Felhasználó

amúgy meg mielőtt még kapnék valami okosságot, tisztességes ember lévén föloszlatom magam, mint a parlament és a mai napra befejeztem a linux forumot meg magára hagyom ezt az elárult topicot.

rembutgood
              Felhasználó

amúgy meg mielőtt még kapnék valami okosságot, tisztességes ember lévén föloszlatom magam, mint a parlament és a mai napra befejeztem a linux forumot meg magára hagyom ezt az elárult topicot.

Macskajancsi
                Felhasználó
                  rembutgood wrote:
                  A repos dolgot meg kérve-kéretlenül macskajancsinak be kellett ismernie.

???
                  Reprodukáltam a hibát.
                  Létező internetkapcsolatnál beállítottam a repo-kat. (Mert máshogy nem lehet.)
                  Ezután lehúztam a gépről a hálózati kábelt.
                  A hibaüzenet szóról-szóra az volt, mint nálad.

A problémát ezek után úgy oldottam meg, hogy visszadugtam a kábelt.  ;D ;D ;D

Macskajancsi
                  Felhasználó
                    rembutgood wrote:
                    A repos dolgot meg kérve-kéretlenül macskajancsinak be kellett ismernie.

???
                    Reprodukáltam a hibát.
                    Létező internetkapcsolatnál beállítottam a repo-kat. (Mert máshogy nem lehet.)
                    Ezután lehúztam a gépről a hálózati kábelt.
                    A hibaüzenet szóról-szóra az volt, mint nálad.

A problémát ezek után úgy oldottam meg, hogy visszadugtam a kábelt.  ;D ;D ;D

rembutgood
                    Felhasználó

Sicc innen.

Ennek nem itt van a helye. 😀

Na szép, nekem kell megdorgálni egy admint.

rembutgood
                      Felhasználó

Sicc innen.

Ennek nem itt van a helye. 😀

Na szép, nekem kell megdorgálni egy admint.

10 bejegyzés megtekintése - 171-180 / 205
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.