1,5 év Ubuntu után váltás… De mire?

Kezdőlap Fórumok Vegyes gondok 1,5 év Ubuntu után váltás… De mire?

10 bejegyzés megtekintése - 51-60 / 205
  • Szerző
    Bejegyzés
    rembutgood
    Felhasználó

Kelvin nem is mondtam, hogy én adtam meg, azt írtam, hogy meg volt adva, pontosabban: „föl volt véve”.  🙂

rembutgood
      Felhasználó

Kelvin nem is mondtam, hogy én adtam meg, azt írtam, hogy meg volt adva, pontosabban: „föl volt véve”.  🙂

Kelvin1
        Felhasználó

Bocsánat…  ;D

Kelvin1
          Felhasználó

Bocsánat…  ;D

Kelvin1
            Felhasználó

Azért legalább az internetelérést be lehetne állítani minden rendszeren, hogy alapból támogassa. Ugyanis az internet a linux lelke. Egy maximum két csomag kéne, mindegyik disztróhoz plusszba. Utánna már a beállítás is könnyebben menne…  😉

Kelvin1
              Felhasználó

Azért legalább az internetelérést be lehetne állítani minden rendszeren, hogy alapból támogassa. Ugyanis az internet a linux lelke. Egy maximum két csomag kéne, mindegyik disztróhoz plusszba. Utánna már a beállítás is könnyebben menne…  😉

erdsiger
                Felhasználó

Javítsatok ki, de úgy tudom, hogy a DSL kapcsolathoz szükséges két csomagot tartalmazza SuSE DVD telepítője…

erdsiger
                  Felhasználó

Javítsatok ki, de úgy tudom, hogy a DSL kapcsolathoz szükséges két csomagot tartalmazza SuSE DVD telepítője…

Kelvin1
                    Felhasználó
                      erdsiger wrote:

A DSL-ét. De akinek nem DSL internete van? Azoknak miért kell szívnia a többi beállítással?

Kelvin1
                      Felhasználó
                        erdsiger wrote:

A DSL-ét. De akinek nem DSL internete van? Azoknak miért kell szívnia a többi beállítással?

10 bejegyzés megtekintése - 51-60 / 205
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.