10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 38
  • Szerző
    Bejegyzés
    vchris
    Felhasználó

Sziasztok!

Váradi Krisztián vagyok, a Nordlandia Kft. munkatársa, a NORD-X rendszer egyik fejlesztõje.
      Az egyik barátomtól kaptam a minap egy E-mailt, hogy nézzek itt szét, mert rólunk van szó. 🙂

admin
      Adminisztrátor
        admin
        Adminisztrátor

Ha már ilyen szépen összejöttek itt a fejlesztõk, volna egy szerintem mindenkit
          érdeklõ kérdés: mennyire elterjedt a Linux ezeken a területeken, ahol mûködtök?
          Jól fogynak a programok? (nem konkrét számokat kérdezek, meg üzleti titkokat, csak
          hogy mennyire halad a Linux ilyen téren)

Bob

vchris
          Felhasználó
            LC
            Felhasználó

vchris
              Felhasználó

Sziasztok!

Talán nem volt egyértelmû, hogy loginnevemmel Zsombi írt a fórumra, ennek egszerû oka, hogy Zsombi egy jó barátom, a Nordlandia egyik tesztelõje, és éppen az én gépemrõl szólt hozzá a témához.
                Egyébként engedd meg Zsombi, hogy megköszönjük a biztatást a többi program fejlesztõi nevében is, és csatlakoznék LC-hez, és én is sok sikert kívánok mindenkinek a programozáshoz, a program sikeréhez!

Váradi Krisztián, Nordlandia Kft.

leonardo
                Felhasználó

Sziasztok!

admin
                  Adminisztrátor

Hozzászólásom lehet, hogy nem vág a témába, de itt olvastam, hogy a neves számtech lapok (Chip, PCWORLD, CP, stb..) nem nagyon írogatnak Linuxról.
                    Nekem is ez a bajom, megveszem õket (nem is olcsón!), és alig van valami Linuxról. Pedig hír egyre több! Bemutatható program is egyre több, mint ahogy errõl ez a topik is tanúskodik már sok magyar is.

NINCS VALAKINEK M

admin
                    Adminisztrátor

Hozzászólásom lehet, hogy nem vág a témába, de itt olvastam, hogy a neves számtech lapok (Chip, PCWORLD, CP, stb..) nem nagyon írogatnak Linuxról.
                      Nekem is ez a bajom, megveszem õket (nem is olcsón!), és alig van valami Linuxról. Pedig hír egyre több! Bemutatható program is egyre több, mint ahogy errõl ez a topik is tanúskodik már sok magyar is.

NINCS VALAKINEK M

admin
                      Adminisztrátor

Sziasztok !

Egyenlõre a linux ügyviteli programok fejlesztése – csak anyagi szempontból nézve – még veszteséges, de ha jól számolom az év végére eléri a nullás egyenleget.

A linuxos megrendelések száma minden évben legalább megduplázódik.
                        A regisztrációk arányában kb egy linux regisztrációra esik 20 windows.
                        ( Windows bevételekbõl tarjuk fenn a linux fejlesztéseket 🙂 )

Az arány folyamatosan tolódik a linux felé, olyan mértékben ahogy az egyszerü emberek számára is használhatóvá, magyarrá válik a linux.

Ezért fontos az UHU ami a fenti feltételeknek kiválóan megfelel.

Az x-raktar kapcsán hozzá kell tennem hogy legalább két évvel elõttem jelent meg a linux piacon. igy övé az elsöbbség, amit sokan nekem tulajdonitanak.

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 38
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.