10 bejegyzés megtekintése - 21-30 / 38
  • Szerző
    Bejegyzés
    admin
    Adminisztrátor

A linuxuser és a linuxforum a két legtutibb portál kis hazánkban!
      Szokom is olvasni rendszeresen, de szerintem ez akkor sem pótolja azt, hogy újságok írjanak a Linux világáról!
      Mi az, hogy nincs aki megírja?
      Ha egy Chipbe meg PCWORLDbe le tudják írni, hogy mûködik a Photosop, a Macromedia, a Norton, és még reggelig sorolhatnám, akkor nem hiszem el, hogy ne lenne a lapoknál két újságíró szakember, aki a linuxszal foglalkozna, figyelné a netet, letöltene programokat, tesztelne, és havonta 10-12 oldalt leírna. Ezt nem hiszem el, és ezt egészen addig sérelmezni fogom, amíg nem változik a helyzet.

Ja, ma kipróbáltam a Nord-X-et is! (A Unitot is letöltöttem, de nem bírtam telepíteni :-(((
      A NORD Nagyon állllllat!
      Holnap tovább folytatom a tesztelést, majd beszámolok róla. Agyon fogom nyúzni, bár eddig bírja a kiképzést
      Nagyon tuti a felülete!

Bye: egy linuxmániákus

admin
      Adminisztrátor

Kedves Vendeg!

Ha linuxos hireket akarsz olvasni, es ragaszkodsz az ujsaghoz, akkor vasarold a Linuxvilag-ot.
        En a kezdetek ota olvasom, es szerintem rendkivul szinvonalas. Sajna a tobbi mind elment a windows +mobiltelefon iranyba, de hat ez van.

Udv Laci

admin
        Adminisztrátor

Kedves blaci!

Köszi a tippet, három számát megvettem, de nekem nem linuxguruknak, meg hackereknek való újság kell, hanem felhasználóknak való, mer’ én csak egy egyszerû user vagyok, aki tudja használni a Linuxot, szerintem elég méyen, meg tudok írni egy progit, ami összeadja egytõl tízig a pozitív egész számokat, és ennyi.
          Szóval nekem egy olyan Linux lap kéne, mint a fentebb említettek, vagy ha nem is külön Linux lap, de legalább foglalkozzon sokat linuxxal. Meg akarom tudni az újdonságokat, mit hol találok, hasznos tippeket, programbemutatókat, stb…

NORD-X: MA D

admin
          Adminisztrátor

Csõ!

Megint

LC
            Felhasználó

A unittal ne hasonlítsd össze, nem egy kategória. Mint ahogy ezt már leírták õ egy digitális számlatömb nem egy komplett készletnyilvántartó és számlázó progi. Ezzel együtt szerintem a cégek elég jó részének jól használható alternatíva (ha nem sok számlát ad ki vagy ha nem kezel készletet, Pl. ügyvédi iroda).
              Ami egy kategóriában van a NORD-X-szel az a Lafisoftos számlázó és az X-Raktár1, szerintem ezek közül a Nord-X a legjobb. Az X-Raktár1-et ma már picit nehéz életre hozni (a legutóbbi SUSE és RedHat alatt már nem is igen lehet :-() pedig a tudása annak is elég kellemes volt a maga idejében (õ is tudott eseménynaplót, jogosultság kezelést, automatikusan számított árakat, rendelésbõl, szállítólevélbõl számlát csinálni, stb. csak túlhaladt picit rajta a technológia). A lafisoft számlát õszintén szólva már elég régen néztem úgy hogy róla igazából nem mernék nyilatkozni.

admin
              Adminisztrátor

Hello LC & Evrybody!

Megnéztem a Unitot is, igazad van tényleg nem egy kategória. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem jó, csak nem nevezném számlázó rendszernek, ez azért kicsit túlzás a fejleszt?k részér?l. Tényleg egy számítógépes számlatömb, ami arra jó, ha vki. csak kiad egy pár számlát, azt gyorsan megtegye, nem kell neki kézzel körmölni.
                Aki viszont nagyon komoly dolgokat is akar csinálni, az szerintem is a NORD-X-et válassza.
                A Lafit én is csak régebben néztem, de nekem nem igazán jött be.
                A küls? dizájn nagyon csilli-villi, de igazán semmmi rendezettsége nem volt, és a kezelhet?sége sem gy?zött meg. De ez majdnem fél éve volt, hogy néztem, lehet, hogy megnézem újra, hátha változott valamit.

By!

admin
                Adminisztrátor

Sziasztok!

Némileg egyetértek az elõttem szólóval, ami a Lafisoftot illeti. Sõt…

leonardo
                  Felhasználó
                    admin
                    Adminisztrátor

Egy másik topicban olvastam, hogy a munkáspárt fellépett a linux mellett.
                      ha a kormány is ezt tenné, akkor már egészen versenyképes lehetne a linux így hogy vannak ügyviteli programok is.

admin
                      Adminisztrátor

Tényleg, ha már Németországban támogatja a kormány a Linuxot, akkor nálunk miért nem?
                        Szerintem ezzel mindenki jól járna! A kormány is, mert olcsóbb, cégek is, mert olcsóbb és megbízhatóbb. Azt hiszem most már minden feltétel adott Magyarországon is, hogy a Linux potenciális vetélytársa legyen a Windowsnak. Van már teljes magyar grafikus felület, magyar browser, magyar office, magyar ügyvitel, mi kell még egy irodába?

10 bejegyzés megtekintése - 21-30 / 38
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.