8 bejegyzés megtekintése - 31-38 / 38
  • Szerző
    Bejegyzés
    admin
    Adminisztrátor

Hali

Rem tényleg olyan jók ezek a progik amiket mondtatok mert valószínû nemsokára élesben tapasztalom :

PAZO
      Felhasználó

Tényleg, ha már Németországban támogatja a kormány a Linuxot, akkor nálunk miért nem?
        Szerintem ezzel mindenki jól járna! A kormány is, mert olcsóbb, cégek is, mert olcsóbb és megbízhatóbb. Azt hiszem most már minden feltétel adott Magyarországon is, hogy a Linux potenciális vetélytársa legyen a Windowsnak. Van már teljes magyar grafikus felület, magyar browser, magyar office, magyar ügyvitel, mi kell még egy irodába?

admin
        Adminisztrátor

Hi All!

A NORD-X enyleg olyan jo, mint amiket itt olvastam rola. A hetvegen letoltottem, es egesz vegig probalgattam, nekem nagyon tetszik. Ajanlom mindenkinek!

admin
          Adminisztrátor

Szasztok!

Franye, látom vezet a nord. Jó kis prg nekem is nagyon bejött csak az a kár hogy az én kishal vagyok hozzá a magam havi két számlájával.
            Amúgy tényleg nagyon király meg minden.

hennessy
            Felhasználó

Csa!
              Na a forum hatasar elkezdtem joanyamat(konyvelo) gyozkodni, hogy valtson linuxra. Megmutattam neki, hogy kedvenc dosos konyveloprogramja elut rajt, igen van szovegszerkeszto es tablazatkezelo is, raadasul jogtiszta lesz az oprendszere, stb. Most mar csak a „Kontirozas A-Zig” es a „Koltsegek es raforditasok” miatt veri az asztalt. Kerdem en tudtok vmi linuxos alternativat a fentemlitett dolgokra, vagy esetleg ha wine-val futtatom neki oket, attol meg jogtiszta marad e a rendszer?

zoral
              Felhasználó

Ha maga a progi jogtiszta akkor azzal és azon futtatot amin akarod.
                Feltéve ha elindul wine-al.
                Az én feleségem is könyvelõ, természetesen linux van a gépen +dosemu
                nekem egyetlen nagy gondom van: a mélyen „tisztelt” APEH nyomtatványkitöltõ programja
                nem mûxik semelyik win-al sem:(
                Azt már meg sem merem emliteni hogy miért nem adnak ki linuxra is..
                Az általad emlitett progikat nem ismerem sajnos, próbáld wine-al hátha sikerül.

hennessy
                Felhasználó

Hali!
                  Igen a fentemlitett progik jogtisztak. Kozben ellatogattam a wine honlapjara ahol a liceszben azt irtak, hogy free software az is.
                  Csak erdekessegkeppen:
                  Felhivtam a bsa zoldszamot, hogy ha mar ok ellenorzik az emberfiat hatha. Hat nem. Ugylatszik ha vmin nincs ott az ms logo, akkor az kint van a terkeprol. Mindenesetre az ugyintezo udvariasan kozolte, hogy ilyen kerdest meg nem kaptak, de utannaneznek. „Lenne olyan kedves megadni a telefonszamat vagy az emailcimet, hogy valaszolhassunk?” 😛

csaba
                  Felhasználó
                  8 bejegyzés megtekintése - 31-38 / 38
                  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.