10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 77
  • Szerző
    Bejegyzés
    kovi
    Felhasználó

Ha így haladnak tovább akkor az rc3 nagyon ütõs lesz.
      De az atinyûgöt jó lenne megoldani közben mert addigra nem hiszem hogy tolerálható lenne a gl hiánya az atisok részérõl , mivel nagyon sokan vagyunk.
      na hajrá.

admin
      Adminisztrátor

Remélem, a hibákat bejelentitek hivatalosan is.

admin
        Adminisztrátor
          admin
          Adminisztrátor

dante topicinditója gusztustalanul negédes. Az UHU tényleg jópofa, a jogtár pedig különösen jó ötlet volt. De ez a gátlástalan nyalizás…hánynom kell.
            A Linuxos fórumozóok két üzemmódban mûködnek általában. Az egyik az „irtsuk ki az ms”-t, a másik meg a „csináljunk homogruppent a fejlesztõkkel, mert annyira jók vagyunk.”

üdv.
            xpfan

admin
            Adminisztrátor

Pazo!

A zapping benne van, en ugyanolyan tv kartyat hasznalok mint Te es nekem csont nelkul megy.
              A szkennernek is mennie kellene. (Amennyiben a sane tamogatja ezt a tipust) Probaltad mar megkeresni a sane-find-scanner parancs segitsegevel?

Laci

kovi
              Felhasználó

Be kéne már fejezni már ezt a farokrágást, nem?
                Nem nagyon kéne a tegnapi tirpákságot elölrõl kezdeni….
                Akinek tetszik használja, akinek nem az ne itt élje ki magát:modja el a véleményét, de lehetõleg kultútáltan és megalapozva meg ha nem nagy kérés a nick-el együtt

szeva mindenkinek
                kovi

admin
                Adminisztrátor

Szerepelt fentebb, hogy A sötét oldal pedig maradjon távol ettõl a topictól, ha lehetne kérni.

Keksz
                  Felhasználó

Pazo!

A zapping benne van, en ugyanolyan tv kartyat hasznalok mint Te es nekem csont nelkul megy.
                    A szkennernek is mennie kellene. (Amennyiben a sane tamogatja ezt a tipust) Probaltad mar megkeresni a sane-find-scanner parancs segitsegevel?

Laci

nekem pl asus v7100 van tv ki/be menettel, de en nem tudtam felhasznalni a zappingot, gondolom nem is mukodik, bar mar mind1 mert kikapcsoltak a kabeltv-t :((((

kovi
                    Felhasználó

Tv ki/bemenet vagy csak kompozit be/video ki?
                      nem mindegy!

admin
                      Adminisztrátor

Hali!

Annyit szeretnék én is hozzátenni ehhez a forumhoz hogy nekem sem tetszett a topicot kezdõ vendég negédes enyelgése és jómagam is egyetértek azzal hogy nem kell így nyomulni! Ettõl még nem szóltunk be sõt! Csak jeleztük azért nem kell átesni a ló másik oldalára sem, ami a kezdõ írásban megtörtént sajna. Nem tökéletes ez a disztrib sem de kritizálni (kultúráltan) szabad! „A másik hogy ha nem tetszik akkor ne használd meg ne mondj róla rosszat mert ez igenis magyar kezdeményezés.”

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 77
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.