10 bejegyzés megtekintése - 21-30 / 77
  • Szerző
    Bejegyzés
    kovi
    Felhasználó

A másik hogy ha nem tetszik akkor ne használd meg ne mondj róla rosszat mert ez igenis magyar kezdeményezés.”

kutya sem ondott ilyet. Szidni viszont nem kell.
      1. Ha nem tetszik írja le mindenki hogy mi nem baba – de közben nem kell köpködni
      2. Ha vmi nem stimmel és vmilyen szinten linuxosnak mondja magát akárki(gondolom ezért van itt) és ráadásul még magyar is akkor irány az uhulinux.hu és bejelenteni.
      3.Azért sem krákogni mivel senki sem mondta hogy kész van az uhu.
      AZ uhutopic az UHUlinux fóruma, ha én jól tudom….Az uhulinux fórumlikje ide irányítja a felhsználót. Szal hivatalos uhufórum.
      barátsággal:
      kovi

Keksz
      Felhasználó

Tv ki/bemenet vagy csak kompozit be/video ki?
        nem mindegy!

na en ezt most honnan tudjam, a kerdest sem ertem 🙁

a lenyeg h asus v7100 DC gf2 tv in/out … win alatt megy a TVnezes a gepen es a gep is megy a tvn 🙂

admin
        Adminisztrátor

A másik hogy ha nem tetszik akkor ne használd meg ne mondj róla rosszat mert ez igenis magyar kezdeményezés.”

kutya sem ondott ilyet. Szidni viszont nem kell.
          1. Ha nem tetszik írja le mindenki hogy mi nem baba – de közben nem kell köpködni
          2. Ha vmi nem stimmel és vmilyen szinten linuxosnak mondja magát akárki(gondolom ezért van itt) és ráadásul még magyar is akkor irány az uhulinux.hu és bejelenteni.
          3.Azért sem krákogni mivel senki sem mondta hogy kész van az uhu.
          AZ uhutopic az UHUlinux fóruma, ha én jól tudom….Az uhulinux fórumlikje ide irányítja a felhsználót. Szal hivatalos uhufórum.
          barátsággal:
          kovi

„Igen tisztelt kovi”

Kritizáltad hogy amit írtam az nem valós, akkor elmagyarázom: Ha vmit az egekig dícsérnek holott egy normális átlagos alkotás akkor megengedhetõ az anyázás is mert himnuszt sem kell róla írni, így lehet elérni az egyensúlyt. Lényeg nem kell megengedni egyik túlkapást sem! 1. pontodra válaszolva azt tudom sugallani én nem szidtam az UHU-t, nem is érdekel nekem közömbös. Ha egy ilyet találsz a soraimban akkor nagy költõ vagy ;o) Ha nem vetted észre a felszólalásokat szidalmaztam (teljesen korrekten, minden anyázás nélkül, csak némi hévvel ami a nyálasság mennyiségét tekintve még moderálva is volt) Tudod ezt ékes magyar nyelven úgy hívják kevered a szezont a fazonnal….

kovi
          Felhasználó

Tisztelt Vendég(-nagybetûvel-)
            Mielõtt a következõ könyvedet leírod csak azt írjam ide
            AZ ISTEN ITT S

kovi
            Felhasználó

Figyu Vendég!
              Ha már kukacoskodni akarsz akkor:
              Kovi=kovácszsolt
              ha ez nem becenév akkor semmi sem az

kovi
              Felhasználó

Na de térjünk vissza a farokmarcangolásról a fontosabb dologra:
                hali Keksz!

a lenyeg h asus v7100 DC gf2 tv in/out … win alatt megy a TVnezes a gepen es a gep is megy a tvn

Mivel létezik asus nvidiakártya tunerrel és bt csippel(ha jól tudom) akkor a tv progi egy kis turkálással sztem életre bírható
                Ha nincs tuner/bt8x8 akkor a videokimenetet be lehet izzítani az nvidia-meghajtóval. A bemenetnél ebben az esetben teljesen tanácstalan vagyok(bár nem vagyok egy nagy nvidiás)
                csövi
                kovi

kovi
                Felhasználó

Ha absz nem megy a hw része akkor:
                  használtan 25 e ft (mostanság)
                  újonnan(annak idején) 60 e ft
                  ez alatt a tunerest nem hiszem hogy be tudtad szerezni
                  Azért mondom mert asszem asus 7100 volt ez a drága is csak ilyen „allinwonder”-hez konkuráló névvel…
                  kovi

admin
                  Adminisztrátor

A KDE-enek már az UHU 1.0-RC2-ben levõ változata is gyönyörû. Fel is akartam tölteni egy képernyõképet a My eGallery-be, de nem bírtam, mert nincs jogosultságom. Hogy lehet szerezni?

PAZO
                    Felhasználó

Pazo!

A zapping benne van, en ugyanolyan tv kartyat hasznalok mint Te es nekem csont nelkul megy.
                      A szkennernek is mennie kellene. (Amennyiben a sane tamogatja ezt a tipust) Probaltad mar megkeresni a sane-find-scanner parancs segitsegevel?

Laci

Most néztem, és megy… a teletext is, és az ékezetes betûk korrektek. Köszönöm a tippet!
                      Amikor zapping-al TV-t nézek, és megjelenik egy gombon a tool-tip, akkor az egész képernyõ bevillan, és eltûnik a tool-tip, aztán ez ismétlõdik a végtelenségig.

scanner : sane-find-scanner megtalálta, libusb betöltve, scannimage -L vagy xscannimage leáll mielõtt bármit is csinálna … úgy kell kilõni õket. Melyik device-al lehet elérni a dev könyvtárból?

A Matrox-glx kérdésre tudsz megoldást?

üdv.
                      PAZO

PAZO
                      Felhasználó

sodipodi – about sodipodi : szegmentálási hiba, majd kilépés

Ezeket azért írom, hogy javítani tudjátok… már ha olvassa valaki az UHU-tól ezt a fórumot.

üdv.
                        PAZO

10 bejegyzés megtekintése - 21-30 / 77
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.