10 bejegyzés megtekintése - 31-40 / 77
  • Szerző
    Bejegyzés
    admin
    Adminisztrátor

Pazo!

Ha a sane-find-scanner megtalalta, akkor kiirta azt is, hogy hol van pl /dev/sg1, /dev/usbscanner.
      Ezekutan xscanimage scannerbackend:/dev/amitkiirtazelobb.
      A scannerbackend az attol fugg, milyen szkennered van.
      Itt nezd meg: http://www.mostang.com/sane/sane-backends.html

Matroxom sose volt, ugyhogy passz.

Laci

admin
      Adminisztrátor

Hi!

Milyen jó kis ellentopic indult.
        Figyeltétek,hogy milyen kellemes kis pezsgés lett a fórumon.
        Juhuuuuuu 😛

Megszelídült Anonímusz Adorján Lajos

admin
        Adminisztrátor

Szia Mindenkinek!

Köszönöm az igen értékes hozzászólást (xpfan), hadd ne reagáljak rá.

Azoknak akik esetleg pozitívan is hozzá tudnak állni más emberhez, szeretném módosítani a hozzászólásomat a jobban érthetõség miatt (én nem fejeztem ki magam pontosan)

Az UHU-t nem azért kell használni, mert magyar, hanem

admin
          Adminisztrátor

Hali
            Láttad volna tavaly kora õsszel….az volt a pezsgés…
            kovi
            Ui:Matroxra nagyon sokan panaszkodnak. Ha elindul gl-ben(pl. wolfeinstein3) akkor csontfagyi az eredmény. Régóta tornáznak vele.Nadehát a matrox g200/400 winfos alatt sem igazán gl-bajnok( a g200 gl driverére a manok vártak bagy 1 évet…)

Keksz
            Felhasználó

Ha   absz nem megy a hw része akkor:
              használtan 25 e ft (mostanság)
              újonnan(annak idején) 60 e ft
              ez alatt a tunerest nem hiszem hogy be tudtad szerezni
              Azért mondom mert asszem asus 7100 volt ez a drága is csak ilyen „allinwonder”-hez konkuráló névvel…
              kovi

ja, a kartya uj koraban 61ezer forint volt, sztem nem jartam vmi jol, mert most alig tudom eladni a fent emlitett osszegnel jobb aron 🙁 bar windows alatt ment minden, de ott sem siman. Hulye kis WDM driverek es tarsai, szoval nem egy cool dolog. Max ha lesz penzem beszerzek egy mezei TVout -os GFx kartyat es melle vmi ismertebb TV tunert, de az penztarca fuggo 🙁

zapping ot probaltam babralni, de annyira nem ertek hozza … 🙁 a TV a sima kabelen megy be a kartyara … a kimenet meg az a vastag vmi, szaknyelven nem nagyon tudom 🙂 sorry

UI: kinek kell az asus v7100asom? 🙂

[Szerkesztve: 5/2/2003 Keksz]

Keksz
              Felhasználó

A KDE-enek már az UHU 1.0-RC2-ben levõ változata is gyönyörû.  Fel is akartam tölteni egy képernyõképet a My eGallery-be, de nem bírtam, mert nincs jogosultságom.  Hogy lehet szerezni?

rakd ki vmi free webhelyre aztan link, az ilyeneket tok jo nezegetni 🙂

admin
                Adminisztrátor

kovi, te menthetetlenül nagyképû vagy. Ezenkivül gyenge is, mert egyértelmû, hogy „netuddmeg”-et osztottad, aztán amikor rádöbbentél, hogy nem egy kis pöcs akit leléphetsz, gyorsan visszatáncoltál.

Bosi,
                  köszi, hogy tisztáztad a dolgot, eszerint félreértettelek, bocs.

üdv.
                  xpfan

admin
                  Adminisztrátor

farokrágás, farokmarcangolás…te ha vitatkozol, közben marcangolod? Vagy rágod a vitapartnerét? Ugye nem? Hagyd ezt abba légyszi.

admin
                    Adminisztrátor
                      admin
                      Adminisztrátor

Mélyen tisztelt linuxos barátaim! Szomorúan tapasztalom, hogy topic-nyító írásommal újra felkorbácsoltam az amúgy sem nyugodt kedélyeket. Nem ez volt a célom. Szerettem volna a védelmére kelni egy csapatnyi jóhiszemû embernek, akik nem csinálnak egyebet, minthogy munkájuk által kezdõ Linuxosokat, volt MS-termék-használókat stb. próbálnak megbarátkoztatni egy elsõ látásra ridegnek, barátságtalannak tûnõ op. rendszerrel. Nos, elképzelésem kudarcot vallott 🙁 Egyesek által nyalizásnak nevezett néhány mondatom csak olaj volt a tûzre, mert ezzel látszólag megsértettem a tisztelt kollegák egoját. Igen. Az a baj, hogy sok az olyan „okos” ember, aki nem tûri meg, ha mások az övétõl különbözõ véleményen vannak (lásd. újonnan „megszelidült” A.A.) Ok fiúk! Feladom a harcot! Gyõztetek! Kiszállok a buliból és többet nem „szennyezem” írásaimmal ezen fórum oldalait! Szabad a pálya! Lehet orrba-szájba … mocskolni egymást … de nélkülem! Az olvasással persze nem hagyok fel. Ebben nem kritizálhat/gátolhat meg senki.

Õszinte tisztelettel, dante

Ui. Utolsó szavaimmal is: Hajrá UHU! 😉

10 bejegyzés megtekintése - 31-40 / 77
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.