10 bejegyzés megtekintése - 41-50 / 77
  • Szerző
    Bejegyzés
    admin
    Adminisztrátor

” ilyen nemzeti büszkeséget erõltetni mert megütötte már Európa a bokáját a ’30-s években vmi hasonlóval…Ennek ellenére illetve dacára hogy nem UHU-t használok „

Kedves szintén vendég !

Az emberi butaság nem ismer határokat!!!
      Te nem ide tartozol!!
      Igen mi büszkék vagyunk az UHU magyarságára,gondolom most meglepõdtél!!

admin
      Adminisztrátor

” ilyen nemzeti büszkeséget erõltetni mert megütötte már Európa a bokáját a ’30-s években vmi hasonlóval…Ennek ellenére illetve dacára hogy nem UHU-t használok „

Kedves szintén vendég !

Az emberi butaság nem ismer határokat!!!
        Te nem ide tartozol!!
        Igen mi büszkék vagyunk az UHU magyarságára,gondolom most meglepõdtél!!

Magyarkodó segfej, tuti hogy állandóan szemetelsz, a karácsonyfát az erdõbõl lopod, a nemzeti büszkeséged mások lenézéséig terjed, és gátlástalanul kinyalod bármilyen hatalom seggét.
        Ha lenne valami eredményed az életben, akkor nem kéne az uhu mögül kukucskálva büszkélkedned.

üdv.
        xpfan

kovi
        Felhasználó

Csaba, ill Krics légyszi sokunk nevében mondom:
          Töröld ki ezt az egész topicot ‘azzal a másikkal’ együtt
          Aki trágálkodni akar az menjen vmi IQ irc – csatornára-ez a fórum mindeddig nem errõl szólt-azt hiszem mondhatom ezt mivel elég régóta csüngök itt Nálatok!
          Tudnánk ide Mi is sok mindent írni, de azt hiszem hogy ez már túl alacsony színvonal-IQ emberekkel

tisztelettel:
          abeképzeltkovi soklinuxosnevében

admin
          Adminisztrátor

Kedves xpfan!

Orvosra van szükséged!

admin
            Adminisztrátor

Ige -igen kedves adminisztrátor.
              A másik topicot én indítottam és felhatalmazlak,hogy nyomj rá egy erõs del-t.
              A másik del pedig lehetne ez ahogy kovi pajtás is jelezte.

Egyetlen dolgot nem értek,hogy valaki ha az igazát védi,miért egybõl „anyázással” és személyes sértésekkel próbálja nyomatékosabbaá tenni.
              Mint tudjuk kard által vész aki kardot ragad (bagoly mondja verébnek) 😛
              Bár az elõzõ bölcsesség jelen fórumon kicsit sántít.
              Mindenkinek legyen saját véleménye mert az úgy jó,hál istennek különbözõek vagyunk.
              Az anyukákat és a kerámia kancsókat (ala *****) talán kihagyhatná mindenki a kommentárjából.

Mosmá biztos hogy vírusom van,mert olyan vagyok mint egy maszületett bárány.

Megszelídült Anonímusz Adorján Lajos

kovi
              Felhasználó

Hi Lajos!
                Na akkor hajrá:várjuk a del-t.
                üdv
                kovi

admin
                Adminisztrátor

xpfan, megkérnélek szépen, hogy ilyen hangon ne postázz ide semmit. Ennek itt nem volt hagyománya, és nem szeretnénk, ha valakinek sikerülne eldurvítani a fórumokat.

Azokat a weboldalakat látogasd, ahol találsz számodra érdekes dolgokat.

Keksz
                  Felhasználó

xpfan, megkérnélek szépen, hogy ilyen hangon ne postázz ide semmit. Ennek itt nem volt hagyománya, és nem szeretnénk, ha valakinek sikerülne eldurvítani a fórumokat.

ja, es vki arulj mar el nekem kerem h ha ramentem arra h kerek ertesitest mailben arrol ha topicba ir vki, akkor azt h lehet kikapcsolni?!

mert azt hittem ertelmes hozzaszolasok jonnek, de ennyi emailt ez nem er meg 🙂
                    uDv
                    Keksz

admin
                    Adminisztrátor

Kedves Vendég,

kérésed jogos, ámbár az én hangvételem mindig igazodik ahhoz a hozzászóláséhoz, ami az adott reakciót kiváltja belõlem. Ergo: Lehet, hogy ez egy Linuxos fórum, de ha csak belterjesen nyaliztok egymásnak, akkor az nem vezet sehova. De amúgy a debianos gurut is leugattátok valamelyik topicban, pedig kultúrált volt, csak éppen ellenkezett a véleménye a tiétekkel. Az intolerancia eklatáns példája kovi, aki ha nyaliznak neki, akkor tanárbácsisan segit, de nem tûr semmiféle önállóságot és ellenvéleményt. Persze igazságtalan õt kiemelni, mert legtöbben ilyenek vagytok.

kovi
                      Felhasználó

Hi Mindekinek és Xpfannak

kovi, te menthetetlenül nagyképû vagy. Ezenkivül gyenge is, mert egyértelmû, hogy „netuddmeg”-et osztottad, aztán amikor rádöbbentél, hogy nem egy kis pöcs akit leléphetsz, gyorsan visszatáncoltál.

Ezt most komolyan mondod,

10 bejegyzés megtekintése - 41-50 / 77
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.